2777
2789
عنوان

ایا علایم پنیک یا حمله عصبی است؟

82 بازدید | 13 پست

من از صبح تا عصر خیلی ناراحت بودم و همینطور دراز کشبده بودم و حوصله نداشتم از جام بلند شم. صبحانه و نهارم نخوردم فقط یک شیر و کیک کوچولو خوردم. 

عصر بلند شدم لباس بپوشم برم بیرون چند دقیقه ای راه رفته بودم و داشتم کارهامو میکردم یکباره بدون اینکه سرم گیج بره انگار هول داده شدم و داشتم تو چند مرحله میخوردم زمین با شدت و در نهایت افتادم روی میز حال. فشارمم عادی بود. ایا این حمله عصبی بوده؟ 

میگم سرمم گیج نمیرفت فقط یهو دیدم دارم میخورم زمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

پس چی بود؟ تا حالا اینجوری نشده بودم. زیاد پیش اومده سرم گیج بره و جلوی چشمم سیاه بشه اما کنترل داشتم روی خودم و مال تغییر وضعیت از نشسته به ایستاده بوده. اما این فرق داشت. هیچ کنترلی نداشتم و چند بار داشتم میخوردم زمین 

روانشناسم عزیز اگر توی پاهاتون احساس ناتوانی کردین پنیک نیست میتونه افت فشار باشه اما چون پنیک رو تجربه کردین و دارو هم میخورین حتما از مشاور کمک بگیرین که درمانتون کامل بشه تا کم کم دارو قطع شه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
روانشناسم عزیز اگر توی پاهاتون احساس ناتوانی کردین پنیک نیست میتونه افت فشار باشه اما چون پنیک رو تج ...

نه احساس ناتوانی در پا نداشتم. یهو دیدم دارم بشدت میفتم چند بار پشت هم. اونروز هم خیلی ناراحت بودم. فشارم رو هم گرفتم نرمال بود. میگم شاید یک حمله عصبی بوده. 

نه احساس ناتوانی در پا نداشتم. یهو دیدم دارم بشدت میفتم چند بار پشت هم. اونروز هم خیلی ناراحت بودم. ...

اگر تکرار میشه برو دکتر برسی کن عزیز

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@