2777
2789

سلام دوستان 

هرکس که میتونه پیشنهاد بده چیکار کنم

من دوازدهم انسانیم چند ماهه درس میخوندم که برم دانشگاه فرهنگیان خیلی دوست داشتم بعد ک کنکور دارم و چندتا امتحان نهایی و طبیق دفترچه انتخاب رشته ک ظرفیت شهرمون خیلیی کمه بعید میدونم قبول بشم

بنظر شما تو رشته انسانی دیگه چه رشته های دانشگاهی دیگ هستش حالا جدا از اونا نمیدونم از فصای فرهنگیان خوشم نمیاد چون فوق العاده ادم پر انرژی و اجتماعی هستم ک نمیتونم خشک بمونم یجا 

همین کنکور یک سال منو افسرده کرده پشت هم نمیخوام بمونم

ولی بازم فرهنگیانو میخوام یا شایدم تو این یک سال با هچیز جز فرهنگیان فکر نکردم و حتی نمیشناسم 

اصن نمیدونم چیکار کنم؟

برای قبولیم تو کنکور دعا کنید مهربونا

فرهنگیان مصاحبه هم داره رشته های دیگر انسانی مثل روانشاسی حقوق ادبیات و غیره هم هستند چه رشته ای دوست دارید همون رو برید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقوق روانشناسی  تاریخ  مدیریت

من بچه درسخونی هستم ولی خداوکیلی برای درس خوندن حقوق ساخته نشدم چون ادمیم ک دوست دارم خیلی مهارت یاد بگیرم و درشمم کنارش داشته باشم ول با حقوق فقط توی درسی طوری ک زده میشی

فرهنگیان مصاحبه هم داره رشته های دیگر انسانی مثل روانشاسی حقوق ادبیات و غیره هم هستند چه رشته ای دوس ...

خب میگم ک تاحالا جز فرهنگیان در مورد هیچ چیز تحقیق نکردم

عزیزم بخشی از این موضوع بستگی به مهارت خودت داره که کنار رشته تحصیلت تا حدی به کارهایی که علاقه داری ...

من گفتم شاید فرهنگیان نیازم وقتی فزهنگیان نیارم حقوق هم نمیارم

تست شخصیت شناسی دادی؟  با توجه به صحبتت احتمالا برون‌گرایی و شخصیت D داری که انجام کارهای یکنو ...

دقیقااا مردم و زنده شدم توی این یک سال کنکور

اگه درسخونی و مطمئنی تا ارشد و دکترا ادامه میدی روانشناسی رشته خوبیه جز گزینه هات بذار

میتونی بعد ارشد چندتا دوره تخصصی شرکت کنی و توی کلینیک کار کنی مثه دکترا مطب داشته باشی ولی باید علم و اطلاعات خوبی کسب کنی متاسفانه دانشجوها اکثرا فکر یادگیری نیستن فقط میخوان پاس بشن.

بعد لیسانست هم میتونی آزمون استخدامی آموزش پرورش هم شرکت کنی بعضی ارگانای دیگه هم جذب میکنن

حسابداری و مدیریتا هم خوبن تو اکثر آزمون استخدامیا نیرو میگیرن

برای بقیه رشته های انسانی اطلاعاتی ندارم

درضمن رشته مهمتر از نوع دانشگاهه. خیلیا آزاد درس خوندن و الان کلی موفق هستن. متاسفانه تو مدارس این تفکر جا انداختن که هرکی دولتی نیاره هیچی نمیشه ولی درعمل برای سرکار رفتن هیشکی نمپرسه مدرکت دولتیه یا آزاد

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
دقیقااا مردم و زنده شدم توی این یک سال کنکور

افرادی مثل شما که این تیپ شخصیتی رو دارن کارهای یکنواخت خستشون میکنه برای همین مثلا هر روز توی خونه بودن و درس خوندن و تکرار این موضوع اونم مدت طولانی براشون سخت و اذیت کننده است

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫