2777
2789
عنوان

ترند تابستون امسال، دامن گل گلی:)

430 بازدید | 16 پست

اینروزا همچین استایلی رو زیاد میبینم، خیلی گوگولی و خنکه 

من خودم دامن جین رو انتخاب کردم، ولی راحت نیستم با جین:( داشتم فکر میکردم این دامن میتونه جایگزین خوبی باشه

خواستم نظرشمارو هم راجبش بدونم💜

https://uploadkon.ir/uploads/42c028_24VID-20240528-213428-160.mp4

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه نشد ببینم برام ویدئو تون باز نشد

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

نظری ندارم... سلیقه ها محترمه❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

به نظر من که خیلی قشنگ بود!

فقط یه چیزی رو قبلش حل کن! الآن خیلیا تا بهشون بگی دامن زود میگن زیرش چی؟ اگه بگی ساپورت و لگ میگن اوف خفه میشیم، اگه بگی هیچی میگن اگه باد بیاد طوفان بیاد زلزله بیاد سیل بیاد کوفت بیاد درد بیاد آبروت می‌ره!

قربون دستت این معضلو اول حل کن بعد از استایل با دامن صحبت کن!

شما این دامن گل گلی زیبا چی می پوشی؟

به نظر من که خیلی قشنگ بود! فقط یه چیزی رو قبلش حل کن! الآن خیلیا تا بهشون بگی دامن زود میگن زیرش چ ...

سلام قشنگم

راستش من دامن رو فقط بخاطر خنک بودنش انتخاب کردم و چیزی زیرش نمیپوشم و فکرمیکنم نیازی نیست