2777
2789
عنوان

نامزدی ام سوال خصوصی دارم متاهلا بیان❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 76 پست
منم نامزدی ام خانمای متاهل بگید وقتی رفتید خونه خودتون چجوری شیو میکنید که همیشه تمیز باشید؟ دائم شی ...

لیزر الکی نیست ، بخدا منو که لیزر نجات داد البته بازم رویش هست ولی کرکیه و احتیاجی به شیو نداره 

منکه اوایل ازدواج همش خودمو زخمی میکردم جای زخم ژیلت رو پاهام هست هنوز 

موبر هم میسوزوند حتی آدم نمیتونست بره دستشویی 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ندارم برعکس کف جوابه؟

نمیدونم والا 

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو رو ول کن اسی تو عقد رابطه نداشته باش دختر😐💔

رابطه کامل نیس نگران نباشید😂❤️

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
منم نامزدی ام خانمای متاهل بگید وقتی رفتید خونه خودتون چجوری شیو میکنید که همیشه تمیز باشید؟ دائم شی ...

وای دقیقا منم نمیدونم 🥲🤦‍♀️

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
دستگاهتون چی بود گلم؟ چند جلسه رفتید؟ و چند وقته دوره لیزرتون تموم شده؟

دستگاه الکساندرایت کندلا آمریکایی 

فک کنم ۹ الی ۱۰ جلسه رفتم بعدش هم برای شارژ چهل روز یه بار و  دوماه یه بار رفتم نباید قطع کنی هروقت رویش موهات زیاد شد باید بری برای شارژ ، البته من نمیدونستم بین جلسات اصلا نباید شیو کنم واسه همین شیو میکردم و موهام بیشتر شده بود و جلساتم طول کشید 

البته قبل از اون با دستگاه تیتانیوم لیزر کرده بودم که کلا الکی بود چون دستگاه رولی بود و با ژل انجام میدادن تاثیر نداشت همین که یه ماه نرفتم برگشت همشون 

تقریبا دوساله که لیزر میکنم صددرصد قطع نمیشه ولی خیلی نرم و کرکی میشه و نیازی به شیو نداره ، البته قصد بارداری دارم و حیف اینهمه زحمتم که هدر میشه نمیتونم تا ۶ ماه بعد زایمان هم لیزر کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من خیلی حساسم رو این موضوع برام پیش اومده دوسه شب هرشب پشت هم شیو کردم 

چیکار کردی زخم نشه

سه روز بدنت التهاب میکنه دون دون میشه میسوزه نامزدت که نمیتونه دست بزنه 😂

هعی خداااا🤐🤐😂🥲

دستگاه الکساندرایت کندلا آمریکایی  فک کنم ۹ الی ۱۰ جلسه رفتم بعدش هم برای شارژ چهل روز یه بار ...

درسته چون اون پیامم رو نخوندید

فقط تا زمانی که دائم برید جواب میده همین دوره شارژ هم به معنی لیزر کردن یه مدت نرید مثل سابق میشه و پولتون هدر رفته

من هم دوره شارژم رو رفتم هم دوره هامو کامل میرفتم

گلم ربطی به شیو کردن بین جلسات هم نداره چون من شیو نمیکردم و سر موعد میرفتم

کلا تا وقتی همیشه بری جواب میده یه مدت قطع کنی جوری‌مو درمیاد انگار تا حالا لیزر نرفتی

درسته چون اون پیامم رو نخوندید فقط تا زمانی که دائم برید جواب میده همین دوره شارژ هم به معنی لیزر ک ...

آره دیگه لیزر جوریه باید همیشه بری موها که کامل از بین نمیرن 

کلی پول هدر میشه فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40