2777
2789
عنوان

نامزدی ام سوال خصوصی دارم متاهلا بیان❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 76 پست

با ژیلت جدید بزن برخلاف رویش مو بکش تا از ته بزنه با کف صابون هم انجام بده تا زیاد پوست خراش نشه ، بعد حموم هم مرطوب کننده یا لوسیون بدن بزن،  مشکلی پیش نمیاد 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤷کسی که موی کلفت زمخت داره چه بخواد چه نخواد تیره هست موی نازک هم همیشه نازکه با شیوه هیچ تغییر نمی ...

لیزر رو موی ضخیم خیلی خوب جواب میده چاره فقط لیزره منم قبلا هروقت میرفتم حموم همش ژیلت میکشیدم ، حتی متاهل نبودم ولی تو دوران نامزدی مدام حموم بودم ولی بعد عروسی رفتم لیزر راحت شدم یعنی الان دیگه دو ماه یه بار هم ژیلت نمیکشم ، اگه پول داشتی حتما برو آدم راحت میشه ۱۰ دقیقه ای از حموم در مبای

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
لیزر رو موی ضخیم خیلی خوب جواب میده چاره فقط لیزره منم قبلا هروقت میرفتم حموم همش ژیلت میکشیدم ، حتی ...

مشکل هورمونیه دکترم گفت بعد یه بار زایمان بدنت اوکی میشه با لیزر از بین میره وگرنه لیزر خیلی وقت پیش کارو یه سره کرده بود برام نشد که بشه

بعد ژیلت زدن تو این فاصله ی کم فقط پوستشو میکنه به موها کاری نداره

دقیقا همینه مشکلم

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
منم عقدم همش به این مشکل میخورم دوباره بری حموم ژیلت بزنی راه دیگه ای نیس

🥺❤️

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
خندم گرفت  چقدر این دغدغه هارو تو نامزدی داشتیم

🥲🥲🥲😂🤦‍♀️

خمیر ریش. جدی میگما امتحان شدست😂😂😂😂

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
ژیلت بنداز باز خب

بد نمیشه؟؟ خیلی بد میشه