2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حالم‌خوب بود پدرم‌بدش کرد نوزادم زردی داشت گذاشتیم دستگاه خیلی گریه کردم‌پدرمم میومد میگفت از هر ۱۰ دیقه شیر بده اینم‌نمی‌گرفت پدرم خیلی اذیتم کرد بخیه هام ترکید خیلی اذیت شدم تو که اینجوری نیستی بغلش کن خوشحال باش

من بعد حدود یک ماه هنوز همین شکلی هستم...

البته بی دلیل هم نیست 

اطرافم واقعا خالیه 

هیشکی نیست 

هیشکی بهم اهمیت نمیده 

کی باورش میشه مادر آدم یک بار تا حالا اومده باشه ؟

کی باورش میشه خانواده همسر فقط یک نفر زنگ زده باشه؟

کی باورش میشه از راه بیمارستان خودم غذا پختم و کارام انجام دادم؟ 

همین الان چشام پر اشک 

بغض تو گلوم 

کنار همه بودم با خوشحالی و محبت 

اما دریغ از یک نفر......

طبیعیه همه اینجورن. خونه تنهانباش به چیزای بدفکرنکن تایک مدت همینجوری خودت بایدروحیتوخوب نگه داری&nb ...

دلم میخواد همش شوهرم کنارم باشه بنده خدا نمیتونه به خاطر کارش مامانم همیشه هست 

بچمو خیلی دوست دارم ولی نگاش‌میکنم میشینم اشک میریزم دلم برا وقتی با شوهرم تنها بودم تنگ شده نیاز دارم حالم خوب باشه دوتا چایی تنهایی با هم بخوریم ولی نمیشه شرایطش نیس دلم میخواد از خونه برم بیرون نمیتونم

من حالم‌خوب بود پدرم‌بدش کرد نوزادم زردی داشت گذاشتیم دستگاه خیلی گریه کردم‌پدرمم میومد میگفت از هر ...

اتفاقا منم سینه هام داره میترکه بچم خوب سینمو نمیتونه تخلیه کنه یکی دوبار با شیردوش برقی دوشیدم داغون شدم پر‌میشه سفت میشه 

عزیزم😭‌چقدر مظلومی شما ان‌شالله بچت بعدا برات جبران میکنه

قربونت عزیزم 

تا میتونی خودت رو سرگرم کن 

بگو کسی بیاد پیشت 

یا اگه میشه برو پیش مادرت 

تنها نمون 

اطرافت که کسی باشه کمتر اذیت میشی

میگذره 

خستگی ۹ ماه بارداری 

اتفاقا منم سینه هام داره میترکه بچم خوب سینمو نمیتونه تخلیه کنه یکی دوبار با شیردوش برقی دوشیدم داغو ...

اولاشه طبیعی هست یه روز میرسه اونقدر میخوره دیگه شیر پیدا نمیکنی بدی الان معدش کوچیکه یه ماه بعد شیرت کافی نمیشه

مبارکه عزیزم. منم باردار م توو بارداریم بدجوری افسردم همش گریه دلم برا جنینم میسوزه گناه اون چیه ماد ...

منم تو بارداری خیلی خوب نبودم ولی بیشتر عصبی بودم الان مظلوم شدم فقط میشینم‌گریه میکنم

قربونت عزیزم  تا میتونی خودت رو سرگرم کن  بگو کسی بیاد پیشت  یا اگه میشه برو پی ...

هستن ولی داغونم 

دلم برا بارداریم و‌قبلش تنگ شده فکر اینکه دیگه هیچی مث قبل نمیشه داره داغونم میکنه