2777
2789
عنوان

چقد گررووننن شدددههه😳😳😳

217 بازدید | 13 پست

وای پارچه های مجلسی چقد گرون شدن دیروز چند جا قیمت گرفتم عروسی داریم خواستم چند مدل که انتخاب کرده بودم پارچه بگیرم بدم خیاط بدوزه دیدم خیلی گرون درمیاد پیرهن های آمادشم خوب نبودن نمیدونم چیکار کنم میشه کمکم کنین🙏الان چه مدل پارچه مد شده وخوبه که بگیرم واینکه چه مدل لباسی لطفا بیاید وکمکم کنین 

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید لباس اجاره کنید اگه بعدا احتیاج ندارید. راستی اگه بدوزید گرونتر از خرید درمیاد حتی 

خواخه مدلا آماده خوب نیستن توشهرمون 

وخدای که بشدت کافیست

لباس حاظری بهتره، چون پارچه رو بخری هم باید کلی پول خیاط و دکمه و ... بدی و هم هی بری تا ببینی کی لباست آماده میشه.

جنس پارچه، مدلش، طرحش ، رنگش دیگه بستگی به سلیقه خودت داره.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

چرا میخوای بدوزی دوختن با این وضعیت خیاطای افتضاح و دستمزدای بالا نمی ارزه اصلا

آخه من خیلی لاغروهرلباسی هم واسم خوب نیست اوناهم که اندازمه مدلش خوب نیست اففف😒

وخدای که بشدت کافیست
چه مدلی بدوزم که خوب باشن 

بستگی به فرم بدنت داره من مدلایی دامن جلوش یا مدل ماهی رو دوس دارم خیلی

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

آخه من خیلی لاغروهرلباسی هم واسم خوب نیست اوناهم که اندازمه مدلش خوب نیست اففف😒

اگه تهرانی حتما لباس مناسبتو آماده میتونی پیدا کنی اگه نه بحثش جداست و راست میگی

خانم آقای دکتر