2777
2789
عنوان

درد زایمان

225 بازدید | 19 پست

سلام من ۳۷هفته ۲روزمه بارداری سوم ۳روز بیمارستان بستری بودم تو اون سه روز دهانه رحمم از سه سانت بیشتر باز نشد الان درد دارم شکمم سفت میشه وقتی سفت میشه خیلی به رحمم فشار میاد انگار بچه خودشو داره فشار میده پایین زیر دل و کمررم که حسابی درد می‌کنه الان به نظرتون دیگه درد زایمانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۷ که زوده هنوز برا زایمان

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
همش هم ادرار دارم یه وقتا هم میرم دستشویی چیزی نمیاد فقط من حس میکنم مثانه ام پره

این حس ک طبیعیه چون بچه وزن گرفته ست خودش ک تو رحمه . رحم هم به مثانه فشار میاره.  بهت تلقین میشه ک ادرار داری. من خودمم بارداری اولم این طوری بودن الان بارداری دومم ک ۳۵ هفتمه این طوریم.

چرا بستری بودی؟ خب سوزن بهت نزدن؟ ب من گفت دهانت بازه منم بارداری سوم  الام ۳۶,هفتم

بهم بتامتازون زدن من گفتم میرم خونه درام شروع شد میام چون خونمون خیلی نزدیکه

این حس ک طبیعیه چون بچه وزن گرفته ست خودش ک تو رحمه . رحم هم به مثانه فشار میاره.  بهت تلقین می ...

منم اینجوری بودم ولی الان میرم دستشویی میام تا میام بیرون باز حس میکنم دستشویی دارم

منم اینجوری بودم ولی الان میرم دستشویی میام تا میام بیرون باز حس میکنم دستشویی دارم

اره دقیقا منم همینم. آخه دستشویی میریم و برمیگردیم ک رحم فشارش از روی مثانه برنمیداره همچنان روش قرار داره . حالا بعد زایمان کل روز دو سه بار بیشتر نمیریم دستشویی  

دهانه رحمم ۳سانت باز شده نه آمپول بتا زدن بعد از ۳۶به بعد مشکلی نیست آمپول هم که بزنن دیگه خیال راحت

ایشالا به راحتی و سلامتی بچتو به دنیا بیاری

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است