2777
2789

نه والا کسی نیست برام درست کنه من خودم از درد زمین رو گاز میگیرم 😢💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم چندروز قبل از پریود خودت درست کن خب🫂

ادویه مخصوص داره باید اونو بخرم و اینکه خب دقیق نمی‌دونم کی پری میاد وقتی هم میخواذ بیاد از دو سه روز قبلش من حالم دگرگون میشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

خودم نه، ولی برای دخترم اواخر دوره پریود درست می کنم، چون زعفران و ادویه های داخلش باعث افزایش خونریزی میشن. از پریود متنفره و خیلی ناراحته اون دوران... من هم سعی می کنم غذاها و خوراکی هایی که دوست داره از جمله کاچی براش درست کنم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خودم نه، ولی برای دخترم اواخر دوره پریود درست می کنم، چون زعفران و ادویه های داخلش باعث افزایش خونری ...

عزیزم افزایش خونریزی دردو کم میکنه؟ 

میشه ادویه هایی ک میزنین و بگین؟ 

..
عزیزم افزایش خونریزی دردو کم میکنه؟  میشه ادویه هایی ک میزنین و بگین؟

در مورد درد اطلاعی ندارم، چون خودم و دخترم درد نداریم.

دستور کاچی را براتون می گذارم:

من از این دستور (سر اشپز پاپیون، دستور خانم مصطفی) استفاده می کنم. خیلی خوب میشه

مواد اصلی برای دو نفر
آرد ۴ قاشق غذا خوری
آب سرد ۲ لیوان
شکر ۸ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

پودر هل ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ ۴ قاشق غذا خوری
گلاب ۸ قاشق غذا خوری
روغن ۴ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
۱. ابتدا آرد سه بار الک شده رو تو قابلمه میریزیم و یکم که بوی خامی آرد گرفته شد روغن و زردچوبه رو اضافه میکنیم و تا زمانی که عطر خوبی از آرد بلند شه و رنگش طلایی بشه نه تیره تفت میدیم
۲. بعد شهد رو درست میکنیم.آب سرد و زعفران و شکر و پودر هل و گلاب رو با هم مخلوط میکنیم نیاز به حرارت نداره

۳. شهد رو به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی شروع به غل غل سنگین کرد کره رو اضافه میکنیم و قوام که اومد خاموشش میکنیم

سایر نکات کاچی از همون سایت:
فوت کوزه گری کاچی خوشمزه و بی دردسر من نسبت آرد و آبش هست.کلا اینو رعایت کنید به ازای هر دو قاشق آرد یه لیوان آب در نظر بگیرید و بقیه مواد رو میتونید چشمی بزنید.اینجوری یه کاچی عالی دارید اصلا نیازی نیست که مرتب همش بزنید و یا نگران گوله شدنش باشید.زعفرون وگلابم که هر چی بیشتر..طعمش بهشتی تر...من موقع تفت دادن آرد دو قاشق کنجدم میزنم کاملا اختیاریه و مورد دیگه اینکه یوقتایی ترکیب سه آرد استفاده میکنم.گندم و نخودچی و برنج ولی آرد گندمش بیشتر

* من شکرش را کمتر میریزم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم