2777
2789

تجربتون رو بگید 

بنظرتون چله کدوم سوره رو بگیرم 

بعد چجوریه روز اول بک بار روز دوم دوبار له این صورت تا روز چهلم چهل بار ؟

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

من یبار با کسا جواب گرفتم ولی گریه کن سجده آخر نمازت زود حاجت میگیری 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از امشب بگیری خیلی خوبه چون ۴۰ شب داریم تا محرم...در کنار سوره ک‌میگیری سعی کن میگن قبل محرم چله ترک‌گناه عالیع...

سوره یس خیلی خوبه...زیارت عاشورا هم عالیه..ن روزی یه بار فقط....و اینک چله نمازشب محشره

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

از امشب بگیری خیلی خوبه چون ۴۰ شب داریم تا محرم...در کنار سوره ک‌میگیری سعی کن میگن قبل محرم چله ترک ...

عزیزم برای ترک گناه نیستی برای موفقیت شغلی میخوام بگیرم

از امشب بگیری خیلی خوبه چون ۴۰ شب داریم تا محرم...در کنار سوره ک‌میگیری سعی کن میگن قبل محرم چله ترک ...

خیلب ممنون ازت که راهنمایی کردی که ۴۰ شب به محرم مونده تا محرم کسا رو میخونم محرم عاشورا

خیلب ممنون ازت که راهنمایی کردی که ۴۰ شب به محرم مونده تا محرم کسا رو میخونم محرم عاشورا

اره عالیه..انشلا چیزی ک‌میخای بشع برات 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم