2777
2789

امروز یه خانمه کنار ماشینشون وایساده بود داشت با اونی که تو ماشین بود حرف می‌زد و تخمه میشکست و کلی هم پوست تخمه ریخته بود زمین

میخواستم از تو ماشینمون بهش مشما بدم بگم خانم لطفا پوست تخمه ها رو توی این بریزین

ولی مامانم گفت ولشون کن اینجور مواقع چیزی نباید بگی و باید رد بشی،مردم دنبال دعوا هستن

به نظر شما باید چیکار میکردم؟بهش مشما می‌دادم و خیلی محترمانه ازش میخواستم اینکارو نکنه یا باید رد می شدم؟

رد میشدی

چون اون اگه شعور داشت که نمیریخت رو زمین 

اگه بهش چیزی میگفتی ممکن بود دعوا کنه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي مثل من باشه تشكر ميكنه و خجالت ميكشه از كارش يكي مثل عزوس خواهرم باشه پاچه ميگيره و ول نميكنه  بستگي به طرفت داره ،من باشم چيزي نميگم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اون خانمی که انقد بی شخصیت گونه تو خیابون وایساده کنار ماشین صحبت می‌کنه و تخمه می‌شکنه رو نزدیکش نشی بهتره 😂 به نظرم خیلی لات بوده والا

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷