2777
2789
عنوان

بچه ها فوریه

84 بازدید | 11 پست

باید تلگراممو دلیت اکانت بزنم اما لینک حذف فوری باز نمیشه برام

چیکار کنم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک چرا مگه از تنظیمات تلگرام نمیری  برو بعد حریم خصوصی بعد دیلت اکانت

یماه ک ان نشم داره فقد

باید الان پاکش کنم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
برو تایید دومرحله ای اول فعال کن ایمیل نزن آخرش بزن نادیده گرفتن.بعدش خروج بزن دوباره وارد شد شماره ...

عزیزم تایید دو مرحله ایش فعال کردم

از تلگرام حساب کاربریم خارج شدم.ولی ریست نداره

برو تنظیمات قسمت حریم خصوصی بعدش رمز دومرحله ای رو فعال کن‌بالا گفتم چطور

وای اره الان پاک شد

الان یکی شمارمو داشته باشه نمیزنه که مال منه؟

ن دیگه مگه دوباره وارد تلگرام بشی

واااااااای خدا خیرت بده دست گلت درد نکنه🥲🥲🥲🥲❤️❤️از یه بدبختی عظیم نجات پیدا کردم

قربونت برم وظیفه اس خداروشکر

اط لطفنه عزیزم بازم خدا خیرت بده