2777
2789
عنوان

اقدامی ها مخصوصا ماه اولی ها بیایید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم دوسه روز دیگه بزن 

اره حتماهمینکاررومیکنم

چون تاحالانشده بی بی چک اشتباه کنه

قبل ازاقدامم براامتحان بی بی چک یدونه زدم منفی بودپس صددرصدزودرفتم آزنشون نداده

عزیزم😍امیدوارم همون به ماه اول بگیره 

انشالا ی ساله عروسی کردم دوبار سقط داشتم خدا کنه همون ماه اول بگیره و سالم برام بمونه خیلی خرج کردیم دلم برا شوهرم میسوزه

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
اره حتماهمینکاررومیکنم چون تاحالانشده بی بی چک اشتباه کنه قبل ازاقدامم براامتحان بی بی چک یدونه زد ...

آره حتما زود رفتی

منم امشب میخوام بی بی چک بگیرم صبح بذارم

دعا کن باردارباشم

انشالا ی ساله عروسی کردم دوبار سقط داشتم خدا کنه همون ماه اول بگیره و سالم برام بمونه خیلی خرج کردیم ...

دخترعمه منم اینجوری بودباداروودکترحل شد الان یه پسر۴ساله داره

انشالله براتوهم خوب میشه

انشالا ی ساله عروسی کردم دوبار سقط داشتم خدا کنه همون ماه اول بگیره و سالم برام بمونه خیلی خرج کردیم ...

آخی عزیزم 

ان شاالله که برات میمونه حتما

مشکلی داشتی که سقط کردی؟چندسالته؟

آخی عزیزم  ان شاالله که برات میمونه حتما مشکلی داشتی که سقط کردی؟چندسالته؟

۲۰ سالمه نمیدونم تازه ی ازمایش دلیل سقط دادم جوابش چن روز دیگ میاد ببرم پیش دکتر ببینم‌مشکل چیه

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
انشالله ک بارداری ولی بذارفرداصبح بی بی چک کن ک درست نشون بده

آره صبح میذارم 

امروز صبح یدونه بی بی چک مدیکور از قبل توخونه داشتم باکلی استرس رفتم گذاشتم ولی انگار بی بی چک خراب بود نمیدونم چجور بود کلا هیچ خطی نیوفتاد

حتی خط منفی هم نیوفتاد😂