2777
2789
عنوان

کادو برای مهمونی

61 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیز.

شما اگه ی جایی دعوت بشین و نرین باز هم  کادو میفرستین؟

فردا خونه همکارم  دعوت شدم .خونه خریده براش مراسم یاسین خوانی گرفته .منم نمیتونم برم .بنظرتون کآدو رو با همکارهای دیگه ام شریک بشم یا نه؟چون همکارهام کادو میبرن

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا وقتی نمیری شریک نشو اینجوری نمی‌فهمه توام هزینه کردی..ازت عذرخواهی کن بگو الان شرایطش ندارم بعدا میام خونت و هدیشو خودت یچیزی بخر بهش بده

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

مراسم یاسین خوانی واسه خونه؟ که چی بشه چشم نخوره؟ من بودم چون خونه شون نرفتم چیزی نمی دادم

بعضیا میگیرن .فکر کنم ی چیزی شبیه قرائت گرفتنه .منم تابحال نرفتم

ن بابا وقتی نمیری شریک نشو اینجوری نمی‌فهمه توام هزینه کردی..ازت عذرخواهی کن بگو الان شرایطش ندارم ب ...

خودم دیگه بعدا تنهایی نمیتونم برم که. یکی از همکارهام هم گفت نده وگرنه خودم میخواستم بدم .گفت وقتی نمیای نمیخاد 

خودم دیگه بعدا تنهایی نمیتونم برم که. یکی از همکارهام هم گفت نده وگرنه خودم میخواستم بدم .گفت وقتی ن ...

خب پس نمیخواد دیگه 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین