نازلی1359 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 506 عنوان کادو برای مهمونی 61 بازدید | 8 پست سلام دوستان عزیز.شما اگه ی جایی دعوت بشین و نرین باز هم کادو میفرستین؟فردا خونه همکارم دعوت شدم .خونه خریده براش مراسم یاسین خوانی گرفته .منم نمیتونم برم .بنظرتون کآدو رو با همکارهای دیگه ام شریک بشم یا نه؟چون همکارهام کادو میبرن 🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو 1403/03/08 | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila7676 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 3321 مراسم یاسین خوانی واسه خونه؟ که چی بشه چشم نخوره؟من بودم چون خونه شون نرفتم چیزی نمی دادم بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
نازلی1359 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 506 اینجوری صاحب خونه فک نکنم متوجه بشه توام شریک بودی خوب اسممو مینویسن که کی چقدر پول داده 🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو
دخترمامانمممم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4802 ن بابا وقتی نمیری شریک نشو اینجوری نمیفهمه توام هزینه کردی..ازت عذرخواهی کن بگو الان شرایطش ندارم بعدا میام خونت و هدیشو خودت یچیزی بخر بهش بده اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین
نازلی1359 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 506 مراسم یاسین خوانی واسه خونه؟ که چی بشه چشم نخوره؟ من بودم چون خونه شون نرفتم چیزی نمی دادم بعضیا میگیرن .فکر کنم ی چیزی شبیه قرائت گرفتنه .منم تابحال نرفتم 🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو
نازلی1359 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 506 ن بابا وقتی نمیری شریک نشو اینجوری نمیفهمه توام هزینه کردی..ازت عذرخواهی کن بگو الان شرایطش ندارم ب ... خودم دیگه بعدا تنهایی نمیتونم برم که. یکی از همکارهام هم گفت نده وگرنه خودم میخواستم بدم .گفت وقتی نمیای نمیخاد 🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو
دخترمامانمممم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4802 خودم دیگه بعدا تنهایی نمیتونم برم که. یکی از همکارهام هم گفت نده وگرنه خودم میخواستم بدم .گفت وقتی ن ... خب پس نمیخواد دیگه اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین
iema65 عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 7 سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی درمورد زن داداشت تو یکی از تاپیکا گفتی فشار ریه داشت سوال داشتم