2777
2789
از کی تالا کلمه ناقص, یعنی تفاوت؟  ناقص معنیش کاملا مشخصه

اره من اشنباه منظورو رسوندم

متن کامل نهج البلاغه اینه ک معنیِ نواقض اینجا تفاوت هست

مَعَاشِرَ النَّاسِ اِنَّ النِّسَاءَ نَوَاقِصُ الْاِیمَانِ. نَوَاقِصُ الْحُظُوظِ. نَوَاقِصُ الْعُقُولِ.

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناقص العقل به معنای کمبود در عقل نیست به معنای تفاوت داستن در عقله

نه دیگه ترجمه واژه به واژه که میشه کم عقل بودن،😁

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منطق هیچ ربطی به عقل نداره  من با عقلم تصمیم میگیرم شما رو باید بکشم ایا این درسته؟😂

بنظر من که خب عقل آدم عاقل دستور به قتل نمیده و نظرم اینه عقل و منطق مترادفن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب بگه حوصله داریا،🥴ببینین این حرف درسته ولی طرز بیانش اشتباهه زنها احساساتشان غلبه داره بر منطقشون ...

بر فرض که چنین چیزی باشه که من باز هم مخالفش هستم اما به نظر شما اینکه کسی احساساتی هست و احساسش بر منطقش غلبه داره یعنی عاقل نیست و قدرت تفکر نداره؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عیب نداره😂 چه کاری از دست من بر میاد خو🤷

خب کاری که بر نمیاد ولی از فکرش بیا بیرون من تو زمان نوجوونیم رو علی ضیا به قول شماها کراش زده بودم،😃ساعت شیش صبح پامیشدم یه برنامه داشت ویتامین سی با نیش باز نگاه میکردم،🤭حالا به اون روزام میخندم واقعا مثلاً فکر میکردم بیاد شهر ما عاشق من بشه اون زمان خدایی خیلی خوش سر وزبون بود و و خوش و قد و بالا بودباز فکر میکردم خیلی از من سره،😩😭🤣🤣🤣🤣

بر فرض که چنین چیزی باشه که من باز هم مخالفش هستم اما به نظر شما اینکه کسی احساساتی هست و احساسش بر ...

چرا این چه حرفیه؟؟؟!!!من معتقدم تو منطق اونا خیلی وقتا از ما جلوترن و تو احساسات هم ما واقعا منصفانه هم نگاه کنید همینه حالا این به طرز بدی بیان شده ما هم خیلی وقتا به مردا میگیم بی احساس ولی مثه ما گارد نمیگیرن بنظر من که کلیت حرف درسته و برای من ناراحت کننده نیست و اینکه بنظرم صفر وصدی نیست این مسأله که همیشه صادق باشه یه معلم ریاضی داشتیم همیشه می‌گفت کلیت داره ولی عمومیت نداره به نظر منم همینه یعنی یه جاهایی هم منطق ما بیشتر از اوناست ولی همیشگی نیست

از همون بچگی چون دختری بهت توسری بزنن، بعد مجبور بشی با همچین آدمایی که همچین تفکراتی دارن ازدواج کنی، بعد نه ماه یک کسی که در آینده قراره مرد بشه که همچین حرفی به زن ها بزنه رو تو شکمت نگهداری و بعدش با دست های خودت بزرگش کنی، دیه و حق ارث هم که نصف مرد ها هست، محکوم به رعایت پوششت هم هستی که دوباره همین مرد ها به گناه نیفتن و زندگیشون از هم نپاشه و...

حالا هم که میبینم خیلی از خانم ها میان درستی این حرف رو تایید میکنن🤦🏻‍♀️

خب خدایا حکمتت چی بود؟ از اول همون یه جنسِ تمام و کمال مرد رو می آفریدی تا بلکه زندگی منطقی تری و عاقلانه تری باهم داشته باشند.

گناه من و تو زن بودن است. 💔

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دیگه فکر و دل من مگه دست خودمه😂😂😍😍

من همیشه به اون صدای تو دماغیش تو لیسانسه ها و شخصیت چندشش فکر میکنم،🤭بعضی فیلما خدایی خوب گیریمش میکنن ولی امان از صدااااش

از همون بچگی چون دختری بهت توسری بزنن، بعد مجبور بشی با همچین آدمایی که همچین تفکراتی دارن ازدواج کن ...

نه خب من این ارث و این نصف آدم بودن و این چیزها رو واقعاااا قبول ندارم

چرا این چه حرفیه؟؟؟!!!من معتقدم تو منطق اونا خیلی وقتا از ما جلوترن و تو احساسات هم ما واقعا منصفانه ...

عزیزم چرا بحث رو به بیراهه می کشی؟

در اینجا صحبت از عقل و شعور و آگاهی بود نه منطق!

این دو کاملا مباحث متفاوتی هستند هرچند که منطق هم بسته به آدم های متفاوت بالا پایین داره. که الان اصلا به این کاری ندارم.

وقتی به زن ها میگن بی عقل(منظور به منطق نیست) یعنی زن ها حیوان هستند و شعور و آگاهی ندارن.

اگه شما با همچین چیزی موافقی که من دیگه صحبتی ندارم😑

من همیشه به اون صدای تو دماغیش تو لیسانسه ها و شخصیت چندشش فکر میکنم،🤭بعضی فیلما خدایی خوب گیریمش م ...

اتفاقا صداش خیلی خوبه😄😄

حالا شما چرا اومدی بدبخت رو تخریب میکنی😐😐

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱