2777
2789
چون بچه کوچیکم ۹ماهشه

تایپیک قبلیتو خوندم این دلیل خوبی نیست 

اتفاقا این دوتا فردا میتونن دوستای خوبی برای هم باشن یه خانمی هست خانم صادقی پیجش رو دنبال کن حرف های خوبی میزنه

شاید حرفام هیچ فایده ای نداشته باشه و آخرش تو کار خودتو بکنی اما میگم مطمئن باش پشیمون میشی...

زندگی پس از زندگی یکی رو آورده بودن دقیقا مشکل تو رو داشت حتی بدتر و بچه رو سقط کردن اون دنیا....آه تعریف نمیکنم خودت دوست داشتی بگرد پیداش کن

اگه از هر نظر نگرانی بچتو نذر حضرت عباس کن بخدا جوری بزرگ میشه که تو فقط حظ میکنی از دیدنش 

این مدل بچه ها که پدر و مادر قصد سقط داشتن ولی زنده می‌مونن خیلی خاص میشن 

دیدم که میگم

میدونم عزیزم تنها شرایط الانم نیست که این بچه آینده هم میخواد باکلی جلوگیری باردارشده سر ۲تابچه دیگ ...

این نی نی کوچولو خداخواسته هست,خداروشکر کن حتما فردمفیدی میشه براجامعه ,تا دنیا بیاد اون یکی نزدیک دوسالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط کن با قرص راحت و بی دردسر 

(البته هزار تا دردسر بعدش خواهی داشت، کلی انرژی منفی وارد خونت و روابطتت میشه!)

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
چون بچه کوچیکم ۹ماهشه

بخاطر همین میخای سقط کنی!!

تورو خدا نکن 

میدونی چقد گناه داره 

اون بچه الان با بچه ۹ ماهت هیچ فرقی نداره ..الان راضی میشی یه خار بره پای بچه ۹ ماهت؟ نه...

خیلی هارو می‌شناسنم با فاصله خیلی کمتر باردار شدن ..همشون بعداً میگفتن خیلی خوب شد ک سقط نکردم

بچه هام باهم بزرگ شدن 

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

میدونم عزیزم تنها شرایط الانم نیست که این بچه آینده هم میخواد باکلی جلوگیری باردارشده سر ۲تابچه دیگ ...

عزیزم نمیخوای بیشتر فکر کنی؟ میدونی سقط چقدر دردناکه برای اون کوچولو چقد گناه داره؟ برو ی کیلیپ سقط ببین! 

خودتم داری میگی با جلوگیری باردار شدی پس بدون حکمتی توش بوده :))

ی بچه تو اینده اش هیچی جز توجهه و مهر و محبت و درست تربیت شدن نمی خواد بقیه چیزای کشکه میگن نمیدونم پول و..و... امیدوارم اینده اشو نگیری 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بخاطر همین میخای سقط کنی!! تورو خدا نکن  میدونی چقد گناه داره  اون بچه الان با بچه ۹ ما ...

عزیرم همه اینا درسته ولی این بچه اینده میخواد نمیخواد اگه نتونم ازپس خرجش بربیام فردا همین بچه برمیگرده توروم میگه غلط کردی پس منو زاییدی نداری خرجمو بدی

عزیرم همه اینا درسته ولی این بچه اینده میخواد نمیخواد اگه نتونم ازپس خرجش بربیام فردا همین بچه برمیگ ...

اتفاقا هفته پیش در مورد سقط یه مستند گذاشته بودن 

خیلی خوب بود... همه اونایی ک سقط کرده بودن و بعداً پشیمان شده بودن مصاحبه میکردن 

خیلیاش حرف تورو میزدن.. نگران آینده بودن و این حرفا...

بعد میگفتن بعد سقط اتفاقا همه برکات زندگیمون رفت ؛

خیلیاش هم ک میگفتن دیگه اصلا نمیتونن مادر بشن..

خیلی پشیمون بودن و گریه میکردن ...

امیدوارم شما با یه اشتباه بزرگ بعدا پشیمون نشین ک اصلا سودی نداره بعدا...

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

تایپیک قبلیتو خوندم این دلیل خوبی نیست  اتفاقا این دوتا فردا میتونن دوستای خوبی برای هم باشن ی ...

منو هم مامانم اینا نمیخواستن ولی الان مامانم بابام راه میرن میگن خداروشکر تورو آوردیم 

اون موقع مامانمم مثل شما خیلی نگران بود اما سپرد دست خدا...

عزیرم همه اینا درسته ولی این بچه اینده میخواد نمیخواد اگه نتونم ازپس خرجش بربیام فردا همین بچه برمیگ ...

بخدا هر بچه میاد روزی شو میاره 

اصلا خدا تو قرآن همینو گفته 

آجیم که بدنیا اومد بابام دوچرخه داشت

داداشم که اومد موتور خریدن 

به من که رسید خدا بهشون هم خونه داد هم ماشین خداروشکر...🌸

شما هم بستگی به نوع نگاهت داره...

همون خانم صادقی که بهت میگم زندگی خیلی خیلی سختی داشته اما الان برو ببین خدا چه کرده براشون