2777
2789
عنوان

رفع پولیپ رحم

158 بازدید | 5 پست

سلام خانوما میشه دکترطب سنتی یا اسلامی که رفتید و یا داروهایی که استفاده کردین برای پولیپ رحم رو اینجا بذارید. ممنونتون میشم، واقعا درمونده شدم...:((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت تیول و سه مشت گزنه رو با سه لیوان اب بزارید بجوشه تا بشه یه لیوان. ۳ بار در روز  این کار و انجام بدین و بخورید. ميتوني نباتم داخلش بريزي...دمنوش گزنه و تيول چربي هاي اضافه داخل شكم و آب ميكنه و كلا خيلي مفيده... من دكتر بهم گفته بود بايد عمل كني ولي با همين درمانا از بين رفت...رژيمم بگير تاثير داره...

اگر متاهل هستي روش زاج اينجوريه كه يه زاج خيلي كوچيك از نخود كوچيك تر  و با اپليكاتور شياف مي كني داخل واژن و بعد دراز ميكشي...بعد واژنت خشك ميشه ولي نترس ...بعد 2-3 روز ازت يه چيزاي سفيدي مياد كه اگه كيست و پوليپ داشته باشي دفع ميكنه...بعضيا ميگن زاج و با عسل و روغن زيتون بزار ولي من خالي گذاشتم و اوكي بود...