2777
2789
عنوان

یکی بیادبه دادم برسه

213 بازدید | 10 پست

چندروزه وقتی شب میخوابیم صبخ پامیشیم بدنمون پرازجای نیش وخارش شدید‌رفتیم دکتر گفت حای کزیدگی کک هست.پماد داد.اسپری هم ازداروخونه گرفتیم زدیم به رختخوابمون.ولی فایده ای نداشت.امروز فهمیدم کک نیست اینکه مارامیگزه ساس هست‌..تنهاراهش اینه که بیان سم پاشی کنن‌.شماراه حلی چیزی دارین امشب درامان باشم.بدنم دیگه جایی نداره.خودم هیچی بچم طاقت نداره.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

خونه پدر بزرگم رو ساس زده بود اما اونا عادت کرده بودن.

اینم بگم که اگه خونتون رو هم بسوزونین بازم فایده ای نداره ، کلا باید خودت فقط از وسایل چوبی خونه دوری کنی لباسای جیغ و سیاه نپوشی خنک بپوشی.

به پشتی مبل یا ازین قبایل ام تکیه ندی.

خواستین خونتون رو هم عوض کنین برین حموم بیرون ی دست لباس نو بخرین بعد برین هیچیم از خونه قبلی نبرین انقدر که این ساس خونه خراب کنه

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه پدر بزرگم رو ساس زده بود اما اونا عادت کرده بودن. اینم بگم که اگه خونتون رو هم بسوزونین بازم ف ...

وای چیکارکنم ما سه ماه دیگه قراره بریم ازاین خونه.واقعا کلافه شدم از خارش .باردارم هستم.به سمپاشی زنگ زدیم گفت تضمینی ازبین میره.نمیدونم چه کنم واقعا

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
وای چیکارکنم ما سه ماه دیگه قراره بریم ازاین خونه.واقعا کلافه شدم از خارش .باردارم هستم.به سمپاشی زن ...

هیچ تضمینی نداره.

جدی میگم نصیحت خواهرانه میکنمت ، کمد چوبیشونو پدر بزرگم برد اتیش زد از خاکسترش ساسا تو کونشون عروسی بود پشتک ملق میزدن میومدن بیرون.

فقط برین یه حمام بیرون استخری جایی لباس نو تو ساک ببرین قبلی رم بریزین اشغالی

از خونه قبلی هیچی نبرین

.

هیچ تضمینی نداره. جدی میگم نصیحت خواهرانه میکنمت ، کمد چوبیشونو پدر بزرگم برد اتیش زد از خاکسترش سا ...

وای وسیله هام چیکارکنم تخت مبل وفرش میز تلویزیون به تازگی نوشده.

وای وسیله هام چیکارکنم تخت مبل وفرش میز تلویزیون به تازگی نوشده.

فکر میکنی چرا دیوار مبلارو انقدر ارزون میفروشن؟ منبع ساس وسایلای چوبیه بشدت پشتی مبل فرش صندلی حتی میز اگ چوبی باشه 

بزن سرچ کن بخون

.

فکر میکنی چرا دیوار مبلارو انقدر ارزون میفروشن؟ منبع ساس وسایلای چوبیه بشدت پشتی مبل فرش صندلی حتی م ...

خدالعنتشون کنه ازکجا میاند این جانورا.چراخدا خلقشون کرده این بی مصرفا را

منطقه ای که زندگی میکنین جای خوبی هست ؟ یا با کسی رفت و امد دارین که خونه زندگیش خوب نباشه؟

ازه جاش خوبه تقریبا بالای شهرهستیم.خونه ۴سال ساخته.دوساله اینجاییم

فکر میکنی چرا دیوار مبلارو انقدر ارزون میفروشن؟ منبع ساس وسایلای چوبیه بشدت پشتی مبل فرش صندلی حتی م ...

الان عکسشو واسه سم پاشی نشون دادم گفت ساس نیست کک.بنظرت سم،پاشی بیاد یاخودمون میتونیم نابود کنیم