اونا مثل فرشته های معصوم هستن و بهشتی میگن روز قیامت خداوند بهشون میگه که وارد بهشت بشید اونم میگه تا پدر و مادرم نباشن منم نمیرم من سه تا سقط داشتم بمیرم الهی 😭🥀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ما انسان ها نمیتونیم باعقلمون جواب بیشتر سوالهای این مدلی رو پیدا کنیم ولی اینو بدون که کارخداوند بیحساب وکتاب نیست مطمئن باش اونا هم اون دنیا زندگی میکنن
عزیزم چرندیات جواب های خالی از تفکری هست که انسان ها ازروی لجبازی ی وعناد میدن و نمیخوان بپذیرن که خداوند انسان ها رو هدفمند خلق کرده عاقبت بعداز مرگ به دنیای دیگه منتقل میشیم و زندگی هرکسی اونجا براساس عملکردش دراین دنیاست. قرآن به صورت کلی درمورد زندگی پساز مرگ صحبت کرده.
متن قرآن, سوره 16: النحل, آیه 22 - آیه 31. انصاریان: معبود شما معبودی یگانه است؛ پس کسانی که به آخرت ایمان نمی آورند، دل هایشان [حق را] انکار می کند، و آنان مستکبرند