2777
2789
سلام خداروشکرالان دارم میرم ماه 5بارداری....وقتی یادم می اوفته چقدربرای خوب شدن همسری تلاش کردم میگم خداروشکرکه نتیجه گرفتم ....میخوام بازهم برای خواننده هابگم که چه کارهایی کردم برای همسرم وقتی فهمیدم ازمایش اسپرمش افتضاحه با5میلیون اسپرم به دردنخورباتحرک صفروشکل افتضاح ........خوانندگان عزیزازوقتی فهمیدم همسرم رفت پیش دکترامیدپویان عمل کردواریکوسل شدید داست ...خلاصه بعدازعمل قرصهای پنوکسی فیلین خارجی که دکترداده بوداستفاده کرد وکلومیفن ...بیچاره همسری هرشب نصف قرص کلومیفن تا25روزمیخوردوپنج روقطع دوباره شروع...تاسه ماه روزی سه تاهم قرص پنوکسیفیلین......درکناراین کارها کل لباس زیرهای همسری روعوض کردم نخی گشادگرفتم ازادباشه...رانندگی تاسه ماه بعدازعمل نذاشتم بکنه خیلی سخت بودجلوشوگرفتم کلازیادنمیزاشتم رانندگی کنه چیزهای سنگین نزاشتم بلندکنه حتی کرکره مغازه که سنگین بودگفتم بگه همسایه هاکمک کنن دراین حد.....ابگرم دیگه توالت استفاده نزاشتم بکنه....حمام بااب خیلی گرم ممنوع......دلسترخوردن ممنوع...فلفل وابغوره ممنوع....غذاهای سردی ممنوع....چایی وقهوه ونسکافه وچای سبزممنوع....نخوردن زیاددوغ وماست وسالاد.....خیاروگوجه هم زیادنمیدادم....یکسال مافست فودنخوردیم اصلا ممنوع .....(سلنیوم ...ال کارنتین..ویتامین E....زینک.....ویتامین C
حالاتغذیه:رفتم عطاری معجون گرفتم توش یه عالمه چیزداشت ازجینسینگ تاخارخاسک و....خیلی بدمزه بودوشیرین ودل ومیزدبیچاره همسری روزی 3قاشق مرباخوری به زورهمراه غذا.....بردمش شمال اونجاتمشک دادم خورد.....هرروزاب اناروخودانار..هرروزاب هویج....یکروزدرمیون میرفت جیگرکی.....هرروزقرص ول من خارجی روزی یدونه....قرص افرودیت هم میدادم........هرشب عرق کاسنی.....تقریباهرروز دم کرده چوب دارچین وچوب زنجبیل وهل وزعفرون ونبات ....هرروزشیرموزمخلوط چهارمغز خرماوکنجدخام وعسل .....اردجوانه گندم همراه غذامثلا کتلت میریختم ....یاصبح باشیرقاطی میدادم بهش...ویتامین سی....زینک.....ویتامین E....لیموترش ولیموتازه همراه باغذا..زعفران همراه باهرغذایی.....خوردن تخم مرغ محلی...خوردن خاکشیر....نخودواردنخودچی..انجیر ومرباانجیر.....انگور....نخودچی وکشمش...پیازهم خوبه خام همراه باغذا....اب کرفس....اسیاب دانه خربزه همراه باعسل...
ماسازبیضه هاباروغن زیتون وکنجدخالص وتصفیه نشده
همسری دوبارهم حجامت کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین به این همه تلاش و سخت کوشی
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا