2777
2789
عنوان

باز که طلا رفت بالا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 78 پست
😂😂😂🤧باورت میشه  یدونه گردنبند که اسمم هست یدونه دستبند ظریف توپ کوچولو داره با ستاره.   ...

😂

والا ما هم واسه انداختن نمیخریم

چاره نداریم عزیزم 😢باید یه جوری برای پیشرفت زندگیمون تلاش کنیم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

😂 والا ما هم واسه انداختن نمیخریم چاره نداریم عزیزم 😢باید یه جوری برای پیشرفت زندگیمون تلاش کنیم

🤧😂من دادم پولشو ایفون ۱۳ پرو  خریدم. با اپل واچ😂🫠🫠 

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤧😂من دادم پولشو ایفون ۱۳ پرو  خریدم. با اپل واچ😂🫠🫠

دیگه هرکی یه طوری خوشه

شما مجردی حالا خیلی فشار روت نیست 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

منم خیلی ناراحتم کاش چند روز پیش میخریدم فکر نکردم یهو اینهمه بیخودی میره بالا چی شد مثلا یهو انقدر کشید بالا اتفاقی نیفتاد آخه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
منم خیلی ناراحتم کاش چند روز پیش میخریدم فکر نکردم یهو اینهمه بیخودی میره بالا چی شد مثلا یهو انقدر ...

آره منم میخواستم بخرم شوهرم گفت میاد پایین 

حالا شاید باز بیاد رو 3200😭

آره منم میخواستم بخرم شوهرم گفت میاد پایین  حالا شاید باز بیاد رو 3200😭

خدا کنه فعلا که تصاعدی همش داره میره بالا

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
آره منم میخواستم بخرم شوهرم گفت میاد پایین  حالا شاید باز بیاد رو 3200😭

به نظر منم صبر کنیم تا بیاد پایین تقاضا که کمتر باشه میاد پایین تقاضا بالا باشه خیلی بالا میره

به نظر منم صبر کنیم تا بیاد پایین تقاضا که کمتر باشه میاد پایین تقاضا بالا باشه خیلی بالا میره

چقدر میخوای بخری؟ تو یک گرم دو گرم خیلی تاثیری نداره البته

من یه زنجیر خریدم حدودا یک گرمو ۸۳۰ سوت...شد ۷میلیون ب نظرتون ضرر کردم؟طلا گرمی ۳میلیونو ۲۷۱ بود...ح ...

همیشه سعی کنین طلای دست دوم یا بدون اجرت بخرین که زیاد ضرر نکنین 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

دست دو که همش ضرره  اولا درصدی که میکشن رو کارکرده  دوما طلا کار کرده جرم و رسوب داره بد ...

خب ما وقتی طلای دست دوم رو میخریم با اون رسوب ها میخریم و با همون رسوب ها هم میفروشیم ، بعدشم درصد طلای دست دوم ۵ الی ۷ درصده ولی طلای نو تا ۲۰،۳۰ درصد هم هست

پس در نتیجه ضرر کردنی در کار نیست

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

چقدر میخوای بخری؟ تو یک گرم دو گرم خیلی تاثیری نداره البته

30 میلیون

به نفع من

متاسفانه اصلا به نفعتون نیست.

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.