2777
2789

تا الان بد ندادم ولی ۲۰ خالص هم نگرفتم 

بی دقتی های خیلی مسخره‌ای داشتم و حقیقتش ناراحتم 

میشه بگین منی که متاهلم این ۹ امتحان رو چطور بخونم که ابدا کمتر از ۲۰ نگیرم... 

و اینکه تو درس زبان و ریاضی میلنگم‌ متاسفانه

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم رشته هستی؟

ادبیات و انسانی 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
اعصابم خورده امروز سر بی دقتی سوال درستمو غلط کردم

دقیقا منم امروز همین کار رو کردم و حقیقتش خیلی ناراحتم 

کل کتب درسی +نمونه سوال  باید ریز مطالب رو متوجه شی

اونکه قطعا 

اشکالی نداره رو درس هایی مثل ادبیات و دینی بیشتر وقت بزار

راستش خانومای متاهل که با وجود مسولیتشون بازم درس میخونن رو خیلی تحسین میکنم سال قبل یکی از همشریام حتی یه پسر شیر خواره داشت با این وجود پزشکی قبول شد

فقط اینکه با حوصله و صبر انشاءالله موفق باشید🌱🙏

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞
اشکالی نداره رو درس هایی مثل ادبیات و دینی بیشتر وقت بزار راستش خانومای متاهل که با وجود مسولیتشون ...

عزیزمین منم پسرم ۹ ماهشه 

امیدوارم برگردم و نتیجه ای که می‌خوام رو دیده باشم 

لطفا برام دعا کنید 

عزیزمین منم پسرم ۹ ماهشه  امیدوارم برگردم و نتیجه ای که می‌خوام رو دیده باشم  لطفا برام ...

توکل بر خدا انشاءالله به نتیجه ی مطلبتون برسید🤗❤

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞