2777
2789
عنوان

سلام من یک ماما هستم خوشحال میشم کمکتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست

من چکار کنم کیست تخمدان نزنم ، هر دکتری میرم جواب درست درمان نمیدن ، فقط پول ویزیت میگیرن سنو میگیرن آخرش قرص ای دی بهم میدن میگن بخور دو دوره ، موقعی ک میخورم دفع میشه یکی دو ماه خوبم ،ولی دوباره کیست تخمدان میزنم  از نوع ساده هستن ، کلن تخمدان چپ درگیره یکی دوماه خوبم یکی دوماه در گیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من باید یکی دوماه دیگه انشالله ای وی اف بشم میتونی راهنمایی کنی بگی چیکار کنم موفق باشه ای وی افم

مثلا چی بخورم چه ورزشی انجام بدم و ....

من یک عدد مامان اینده ام انشالله  
سلام داروی جدید برا یاچپیوی نیومده

نه داروی قطعی نیست واکسن هست برای پیشگیری

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

سلام ۳۰سالمه ۵ساله آیودی دارن الان خون ریزی بدون زمان قاعدگی ونامنظم بودن قاعدگی دارم دکتر بهم قرص پروژسترون داده ویتامین ای واهن قراره برم از مایش هورمونی ولی الان نمیدونم چه روزی برم اخه گفته سوم پریودی ولی من مدام خونریزی داشتم نمیدنم کی برم کیست تخمدان ۲۲میل هم دارم

سلام عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و آندومتریوز دکتر بهم قرص متفورمین و اینو فولیک دادن به نظرت با اینا ...

اره اتفاقا شانس باروری و زیاد میکنه

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
نامتقارن بودن سینه ها طبیعیه یا مشکله؟

چندسالته؟

چندوقته بالغ شدی؟

سلام 

من یه ماه پیس سوزش ادرار خیلی شدید داشتم همراه باچند قطره خون

و خارش واژن خیلی کم بعد دوروز یه کلیمم درد کرد پونه دم کردم خوب شدم وبعد پریودم ۱۵ روز جلو افتاد خیلی خونریزیم وحشتناک بود بعد چند روز علایم دوباره برگشت

میخوام بدونمعفونت واژن دارم یا عفونت ادراری

چی مصرف کنم خوب بشم

الان کلیم خوب شده بعضی وقتا سوزش ادرار خیلی کم دارم

سلام من 9روز از پریودم گذشته جلوگیری هم داریم بی بی چکم استفاده کردم منفی بود خیلی ناراحتم احساس میکنم دارم یایسه میشم اصلا علایم پریود ندارم.بنظرتون آزمایش پرولاکتین بدم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
در ماه چقدر حقوق دارین ؟ کجا مشغولین ؟

فعلا هیچ جا

نسبیه اگه مطب باشه خوب بیشتر از 12تومنه