2777
2789

دوستان من با ی پسری اشنا شدم اون اصفهانی من از اردبیل ...فقط و فقط جنبه دوستی و ب هیچ وجه واس ازدواج نبود ..از روز اول دوستی بهش گفته بودم ....هیچ قولی نداده بودم...

تبریز دانشجوام ..چن بار اومده پیشم رفته ...چن روز پیش تو خوابگاه اتفاقی افتاده بود من رفته بودم حیاط گوشیم مونده بود اتاق.با یکبار جواب ندادن گفت تو با یکی دیگه هستی حتما ج منو نمیدی ...بعد رفتیم تصویری گفت تو ارایش کردی برا کی ...حتما دوس پسر پیدا کردی ....

جواب ندادم چون انقد بهم شک کرده دیگه خستم ازش ...میخام تموم کنیم .....چن بار زنگ زد جواب ندادم پیام داد شماره برادرام پدرم مادرم همه رو فرستاد...گفت اگه جواب ندی زنگ میزنم بهشون ...ایتا گروه درست کرد عکس و فیلم های منو گذاشت گفت جواب ندی داداشاتم اد میکنم ببینن....منم شماره برادر خواهرشو داشتم زنگ زدم گفتم این داره تهدید میکنه گفتن نترس هیچ کاری نمیکنه بزارش بلاک و برو اگه نمیخاییش ...منم گذاشتم بلاک ....شبش ب مادرم زنگ زده بود!!!!!!!!!!پدرمم پیشش!!!

این ادم نرمال نیست قبلا هم اعتیاد داشته الان درحال ترکه ....

توروخدا من چیکار کنم چطور از زندگیم بندازم کنار؟

سیم کارت عوض کنم هم دست بردار نیست چون شماره خانوادمو داره.....میدونمم عصبی شه هر کاری میکنه ....

ب فتا بگم هم میترسم لجش بگیره بدتر زنگ بزنه ب خانوادم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برام اتفاق افتاد عوضی کانال درسته کرده بود عکس فرستاده بودکه کانال درست کردم کاری رو که می گم نکنی عکست رو می زارم همه ببینن

منم خیلی ترسیدم

حتی خواستم زنگ بزنم پلیس

چندبارتهدیدش کردم

بعد کلی که جوابش روندادم خودش ول کرد