2777
2789
عنوان

به نظرتون برم یا نه

39 بازدید | 7 پست

شوهرم قرار برای یه ماشین بره تهران به منم گفت بیا بریم خوب منم درگیر درس امتحانات و کنکور سال ایندم  اگ من نرم کسه دیگه ای رو میبره از دوستاش شایدم با برادرم و یه نفر دیگ بره  ولی میگ تو بیایی بهتره 

نمیدونم چیکار کنم  اگ برم هم تو ماشین با هنذفری گوشی کتاب صندلی عقب درس میخونم  اگ نرم هم ک تو خونه درس میخونم  چیکار کنم؟! 

پاشو برو

وقتی همسرت خواهان اینه تو بری و براش اولویت داری،  ازش استقبال کن و برو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕

خب چیه بزرگوار؟ 

سال اینده کنکور داری. 

برو بیا یه حال و هوایی عوض کنی. 

وقتی همسرت دوست داره باهات باشه،  پسش نزن. کنارش باش حتما. 

تو راه هم کلیخوش بگذرون. 

تنقلات و میوه و چایی بردار، نوش جان کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

باشه ممنون از نظرت 

فک کنم بیشتر مشتاق این بودی تشویق بشی بمون خونه و نرو. 

ولی اینو بدون تو زندگی فرصت هایی پیش میاد که باید ازشون استفاده کنی و ممکنه دیگه تکرار نشن. 

کنار و همراه بودن با همسر،  گاهی اوقات ممکنه فرصتش پیش نیاد. 

هیچ لذتی بالاتر از این نیست ادم کنار همسرش بشینه و بزنه به جاده. حتما استفاده کن. 

وقتی برا همسرت اولویت هستی،  قبولش کن. 

پسش نزن و به جایی نرسی که بهت اهمیت نده و رفیقاش رو ببره و بگه خانومم که نمیاد! 

اون موقع کارت سخت میشه.