2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسیسه؟ ببین مهم ترین و تنها کاری ک ی مرد باید بکنه تامین مالیه. وقتی خسیسه ببخشید دهنت سرویس میشه تو این زندگی. خودت ب کنار بچه هات چ گناهی کردن.ی بار بیشتر ک زندگی نمیکنی. قدر خودتو بدون و فرار کن

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

چطور عکس بزارم که بشه پاکش کرد

بزار دو دقیقه بعد میتونی برداری

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
لازمه منم بگم مگه از اول ندیدیش؟! یا دوستا گفتن کافیه

وقتی از یکی تعریف میکنن میگی حالا بزار شاید اخلاقش خوبه بعد میری یمبینی نه تنها قیافش خوب نیست اخلاقش نرمال که هیچ! اخلاقش بده خود شیفته روانیه! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊