2777
2789
عنوان

مامانا کمک تورو خدا

171 بازدید | 14 پست

مامانا کمک.

من بچم سینمو نمیگیره .من شیرم وحشتناک زیاده میدوشم شیرمو باشیشه به پسرم میدم.

مامانم میگه نده باشیشه عادت میکنه دیگه هیچ وقت سینتو نمیگیره.

اخه پس چیکار کنم .

حالا به نظرتون واقعا دیگه سینمو نمیگیره یا فکش قوی بشه دوباره میگیره.خیلی نگرانم.اخه من دوس دارم شیر خودمو بهش بدم

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

لطفا تجربتونو بگین

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دابجیم همین اشتباه رو کرد و الان داره ب بچه اش شیر خشک میده ...چون ب مرور شیر تو سینه خشک میشه ....ب ...

وای نگو اخه گریه میکنه وحشتناک

یه لیوانای کوچیک هست از داروخونه بگیر با اون بده بهش شیرو تا به شیشه عادت نکنه بعدم سینه خودتو بگیره

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

سعی کن سینه خودتو میک بزنه....اگرنه...برو دکتر ببین علت سینه نگرفتنش چیه....چون شیشه بچه رو راحت طلب میکنه....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
سعی کن سینه خودتو میک بزنه....اگرنه...برو دکتر ببین علت سینه نگرفتنش چیه....چون شیشه بچه رو راحت طلب ...

اخه میدونی چیه میگه شیر زیاد دارم بچه تا میحواد میک بزنه دهنش پر میشه و نمیتونه قورت بده واس همین سینه رو ول میکنه 

چند روز با قاشق کوچیک بهش بده، بعد دوباره امتحان کن از سینه خودت بهش بده میتونی سر سینه رو کمی شیرین کنی. به حالت شیر دادنت هم توجه کن که چه جوری هست شاید سینه ات جلوی بینیش رو میگیره و براش سخت میشه 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

سلام عزیزم منم همین مشکل و داشتم قبل شیردادن بچه هام سینه مو کلیییی باشیردوش یادست  خالی خالی میشد سینه ام شل میشد خودم می فهمیدم که کم شده اونوقت بهش شیرمیدادم تا۲،۳ماه آوا کارم فقط همین بود

از۴ماهگیش دیگه کم کم شیرموکامل میخورد احتیاجی به دوشیدن شیرنداشتم

میشه برای حل مشکل وآروم شدن دلم یه صلوات بفرستین.       ممنون