2777
2789
عنوان

کاشت سبزی .تجربه دارین بیاین مرسی

55 بازدید | 15 پست

خانم ها توی حیاط آپارتمان پایین یه کوچولو باغچه درست کردیم.تقریبا ده روز پیش سبزی کاشتم ولی اصلا در نیومده.آب هم‌میدم.ولی خیلی خاک رو بذر ریختم فک‌کنم علتش همین باشه.الان باید چیکار کنم☹️

عشقم دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خاک منظورت چقدره؟من مثلا بذر سبزی ک میریختم رو زمین یه لایه نازک خاک پخش میکردم آروم روش 

مثلا حدوده ده سامت یا بیشتر خاک ریختم.میگم شاید بخاطره همینه ک سبزی‌ها نمیتونن‌جوونه بزنن

عشقم دخترم
مثلا حدوده ده سامت یا بیشتر خاک ریختم.میگم شاید بخاطره همینه ک سبزی‌ها نمیتونن‌جوونه بزنن

خیلی خاک ریختی خواهر😆 داشتی گنج چال میکردی مگ حالا بازم بمون ببین میاد بیرون یا نه دوباره اگه کاشتی ی لایه نازک آروم روش خاک بپاش 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

۱۰ سانت خاک خیلی زیاده نمیتونن سبز بشن ، دو برابر قطر بذر باید خاک بریزی روی بذرها. نه بیشتر. 

خیلی خاک ریختی خواهر😆 داشتی گنج چال میکردی مگ حالا بازم بمون ببین میاد بیرون یا نه دوباره اگه کاشتی ...

مثلا اگه تا یک هفته دیگه در نیومد میشه دوباره رو همون بذرها بکارم‌خاک‌کمی بریزم.؟؟

عشقم دخترم
۱۰ سانت خاک خیلی زیاده نمیتونن سبز بشن ، دو برابر قطر بذر باید خاک بریزی روی بذرها. نه بیشتر. 

خب الان باید چیکار کنم؟دوباره بکارم بذر بریزم رو اون؟

عشقم دخترم
خب الان باید چیکار کنم؟دوباره بکارم بذر بریزم رو اون؟

آره ، دوباره بذر بپاش ، خیلی هم بذر نریزی. بعد خاک بپاش ، بعد هم آب بپاش ، آبیاری طوری باشه که بذرها زیر خاک جابجا نشوند ترجیحا با سرآبپاش. 

این کارها تو آپارات راحت فیلمش هست و میتونی ببینی. 

آره ، دوباره بذر بپاش ، خیلی هم بذر نریزی. بعد خاک بپاش ، بعد هم آب بپاش ، آبیاری طوری باشه که بذرها ...

یعنی الان اون بذرها تو خاک‌هستن دوباره خاک رو بیل بزنم بذر جدید بکارم ؟

عشقم دخترم