2777
2789

تو تاپیک قبلیم توضیح دادم میشه بخونید 

من میدونم تهش هیچی قرار نیست بشه یه طرفه اس هرچی که هست 

همیچین نشانه هایی رو داره 

ولی میگه من اصلا به عشق اعتقاد ندارم کراش زدم فقط خودش میگه  اصلا نمیخواد زندگی کسیو بهم بریزه  ، خیلی دختر خوبیه برا همین میخوام کمکش کنم از فکرش بیاد بیرون 

میشه تاپیک قبلیمو بخونید 

ساعت ۵:۱۵ صبح بخاطر یک تاپیک وارد نی نی سایت شدم 

دوست تو یه دختر وضع خرابه بنظرم بهتره دوستی رو تموم کنی شاید یهو عاشق یکی از نزدیکای تو بشه و زندگیشو خراب کنه والا دیدم که میگم اگه خدای نکرده فردا روزی خودت ازدواج کنی و همین دوستت خیانت کنه میخوای چیکار کنی

خوندم عزیزم دوستت عاشق شده خودشم بدجوری

توام نمیتونی کمکی کنی چون تا خودش نخواد نمیتونه فراموشش کنه باید ازش دوری کنه نبینتش پیگیر نباشه تا کم کم از سرش بیفته

اون آقارو از کجا میشناسه؟

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست تو یه دختر وضع خرابه بنظرم بهتره دوستی رو تموم کنی شاید یهو عاشق یکی از نزدیکای تو بشه و زندگیش ...

من خیلی وقته میشناسمش 

فکر کنم بد توضیح دادم 

این به من کا تعریف میکردم همچین نشانه هایی رو میگفت ، میخواستم بدونه عاشق شده یا کراش زده 

دوست تو یه دختر وضع خرابه بنظرم بهتره دوستی رو تموم کنی شاید یهو عاشق یکی از نزدیکای تو بشه و زندگیش ...

بعد اصلا نمیخواد بروز بده 

چون من میشناسمش همچین آدمی نیست 

یعنی نمیخواد زندگی کسی رو بهم بریزه 

درضمن همسن سال خودمه 

همکلاسیمه 

یعنی سنشم کمه 

دل که دست خود آدم نیست که بخوای انتخاب کنی عاشق کی بشی یا نشی مهم اینه در این مواقع راه درست و انتخاب کنی و اصول اخلاقی رو زیر پا نذاری اونی که رعایت نکنه میشه گفت اشتباه کرده نه اونی که صرفا عاشق شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فامیلشونه 

پس میتونه دوری کنه یخورده نصیحتش کن بهش بگو این راه تهش نابودی خودته هرچی زودتر دل بکنی کمتر صدمه میبینی ولی گیر نده بهش همینکه بگی تو ذهنش میمونه شاید تاثیری داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه یه نفر عاشق پدر خودت میشد و با رعایت اصول اخلاقی صیغه یا عقد می‌کرد‌ اونوقت هم از عشق و عاشقی سا ...

من نمیگم این عشق سالمه 

میخوام کمکش کنم 

چون خودشم میدونه تهش هیچی نیست 

اولن تفاوت سنی شون زیاده 

دومن دارم میگم نمیخواد بره زندگی خراب کنه ، یعنی نه دوستی نه ازدواج 

سومن اصلا از طرف اون پسره هیچی نیست 

فقط اینکه ذهنش درگیره 

ا این چیزایی تعریف میکنم بنظرتون دوستم عاشق شده فقط کراش زده ؟

میگه 

دوست دارم زود به زود ببینمش واقعا دلم براش تنگ میشه 

همش دوست دارم باهاش حرف بزنم سر هر موضوعی 

وقتی یه دفعه نگاهش تو نگاهم میفته دلم مییرزه پایین 

وقتی باهاش حرف میزنم تو چشماش نگا میکنم

وقتی میبینمش تپش قلب ندارم ، عشقم نمیکنم ، وقت دلم میریزه پایین 

میگه از ۷ روز هفته بعضی وقتا هرشب خوابشو میبینم ولی تقریبا ۵ روز توخوابم هست 

ذهنمو یه مدتی حیلی درگیر کرده بود الان کمتر 

میگه من یه ساعت مشخصی میرفتم تو مهمونی و یه جای مشخصی میشستم تا بیاد حداقل کنارش باشم ، با مشغله خودم ولی این کارارو میکردم که فقط ببینمش

میگه تقریبا دو ساله 

وای من مطمئنم تهش هیچی نیست 

میخوام کمکش کنم

ا این چیزایی تعریف میکنم بنظرتون دوستم عاشق شده فقط کراش زده ؟ میگه  دوست دارم زو ...

متن تاپیک قبلیم قابل توجه کسایی که میگن من از عشق سالم میگم