2777
2789
عنوان

من تو کار نی نی یارا موندم

94 بازدید | 9 پست

چرا وقتی توهین به قوم و مذهبیت و تاپیک جن..سی وزشت و ایناس سروکله شون پیدا نمیشه ده بار باید تگشون کرد ولی ت ی چیز خیلی کوچیک حق گفته میشه زود تاپیک و میبندن و تعلیق

چرا وقتی نیازشون داریم نیستت ی عکس میخوان پاک کنن بعد ۱۰۰۰ بار تگ و پیام یا کارای دیگه

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده بخاطر گفتن کلمه عنتر یه هفته تعلیق بودم تازه ب خانوما هم نگفتم،ب آقایون خیانت کار گفتم!

😂🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا؟

😂🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا؟

اره ی تاپیک زده بودن راجع مردای خیانت کار منم گفتم عنترای خائن،ی هفته تعلیق شدم،حالا طرف میاد ریز ب ریز رابطه جنسی شو با رلش تعریف میکنه تعلیق نمیشه😵‍💫😵‍💫🫣

خدایا یکار کن ازم خواستگاری کنه مرسی خداجون🎀🥲🥹

ولا الان تاپیک رو هم تعطیل کنن بعید نیست😅

عا بخدا 

سر یه تاپیکی چند روز پیش یه مرد البته حیف کلمه مرد یه آشغال اومده بود هرچی فحش اع دهنش در میومد ناموسی به همه میگفت طوری که انقدر فحش هاش بد بود کاربرا اگه میرفتم فتا شکایت پرونده تشکلیل میشد (میگم فحش اصن فاجعه)

خودمونو جر دادیم ینی بعد یه ساعت اومد تعلیق کرد تاپیکم ترکوند البته طرف میگفت خب تعلیق کنید ده تا کاربری دیگم دارم😂😐

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

رفیقم به یه آقا گفت 

(ببند اون دهنتو

تو اول ی نگاه ب خودت بنداز تو سایت زنونه عضو شدی جای تاسف نداره؟)

اون پسره یه چیز خیلی زشت گفت به یه گروه بعد بهش گفت تو خودت تو این کار پیشکسوت شدی

ینی نه کمتر نه بیشتر

بعد یه هفته تعلیقه

جالبه پسره تعلیق نشد که اون همه رکیک حرف زد😂😂🤦‍♀️

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

رفیقم به یه آقا گفت  (ببند اون دهنتو تو اول ی نگاه ب خودت بنداز تو سایت زنونه عضو شدی جای تاس ...

کاراشون کج😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫