2777
2789
عنوان

خانما یه سوال در باره قرص ضد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 27 پست

نمیدونم عزیزم تو بازار هست یا نه . ولی احساس میکنم ال دی باعث شده یکم شکمم بزرگ شه و یه وقتایی حالت تهوع داشته باشم . مارولون رو میگن شکم رو بزرگ نمیکنه بخاطر همین تصمیم گرفتم شروع کنم

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

یکی هست بچه نمیخواد اما اگرم خداخواسته بشه میپذیره و بچرو قبول میکنه

یکی هست مثل من با اینکه چند ساله ازدواج کردم اگه باردار شم یا خودم و میکشم یا سقط میکنم

برای گروه اول اوکیه که طبیعی جلوگیری کنه حالا شدم شد چون میدونی که طبیعی ریسکیه

اما منی که اگه باردار شم نگه نمیدارم و به هیییییییچ وجه نمیخوام دیگه ضررش برام مهم نیست قرص میخورم تازه دوران تخمک گذاری طبیعی هم جلوگیری میکنم تازه ضررشم گنده کردن من دکتر زنان دیدم که خودش قرص میخوره

حالا شما ببین کدوم گروهی...

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هست بچه نمیخواد اما اگرم خداخواسته بشه میپذیره و بچرو قبول میکنه یکی هست مثل من با اینکه چند سا ...

من و شوهرم و خانوده ی خودم عاشق بچه هستیم اما چون شاغل هستم وتک دختر بودم تا تو زندگی جا بیفتم واقعا برام سخته میگم حداقل یک سال بگذره قلق زندگی دستم بیاد بعدش بچه بیارم . واقعا الان برام خیلی سخته اوایل که تا غذا میپختم همه جارو کثیف میکردم کلی ظرف . از طرفی از کار بیا کارای خونه 

الان خیلی بهتر شدم ولی خب 1 سال زمان نیاز دارم تا جا بیفتم . همه میگن بیار مامانت بزرگ میکنه اما میدونم زحمت اصلیش بازم گردن خودم هست بخاطر همین فعلا نمیخوام

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
یکی هست بچه نمیخواد اما اگرم خداخواسته بشه میپذیره و بچرو قبول میکنه یکی هست مثل من با اینکه چند سا ...

ارکیده جون حالا چرا تو بچه نمیخوای ؟ البته اگه دوس نداری بگی اشکالی نداره

نمیدونم عزیزم تو بازار هست یا نه . ولی احساس میکنم ال دی باعث شده یکم شکمم بزرگ شه و یه وقتایی حالت ...

اوهوم چاقی هم از عوارض ال دیه ک مارولون نداره امیدوارم پیدا کنی و هر زمان هم خواستی نی نی دار بشی😘

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
اوهوم چاقی هم از عوارض ال دیه ک مارولون نداره امیدوارم پیدا کنی و هر زمان هم خواستی نی نی دار بشی😘

قربونت عزیزم   

ارکیده جون حالا چرا تو بچه نمیخوای ؟ البته اگه دوس نداری بگی اشکالی نداره

من واقعا بچه دوست ندارم

از مسئولیتش میترم

از چاقیش میترسم

از دور شدن از همسرم میترسم 

ازینکه نتونم نیازاشو برآورده کنم میترسم

از آیندش از...

منم شاغلم عزیزم

من و شوهرم تصمیم گرفتیم هیچ وقت بچه دار نشیم

راستی منم مارولین میخورم چاق که نشدم هیچ 2 3 کیلو هم لاغر شدم من که راضیم

نگران نباش 1 سال که چیزی نیست 

من واقعا بچه دوست ندارم از مسئولیتش میترم از چاقیش میترسم از دور شدن از همسرم میترسم  ازینک ...

منم خیلی میترسم . اینکه خودم برم سرکار بچه پیش مادرم دو شخصیته نشه . اینکه خودم کشش داشته باشم بعد خستگی کار با بچه سر و کله بزنم یا نه . کلا خیلی سخته درک میکنم حرفاتو اما من یه مادر شوهر لجی دارم کافیه خودم بچه نخوام همه جا رسوام میکنه حتما مشکلی دارم و گل پسرش فنا شد و چیز خورش کردم تا مونده به پام   

منم خیلی میترسم . اینکه خودم برم سرکار بچه پیش مادرم دو شخصیته نشه . اینکه خودم کشش داشته باشم بعد خ ...

عزیزم واقعا بچه داری با کار خیلیییی سخته الان خواهر من نینیش 1 سالشه خانه دارم هست اما خودش میگه 10 سال گذشت

خیلیییی سختشه همیشه خسته و خاب آلوده 

واقعا آدم چجوری هم کار کنه هم بچه داری

سعی کن فاصله بگیری از مادر شوهرت...

عزیزم واقعا بچه داری با کار خیلیییی سخته الان خواهر من نینیش 1 سالشه خانه دارم هست اما خودش میگه 10 ...

ساعت کاری من از 10 صبح هست تا 5 6 عصر . تا بیام 7 شده نیم ساعت چرت میزنم که انرژی بگیرم بعدش شام بعد اونم خوردن و خواب به قول تو هم همیشه خوابم میاد و خستم اما خب خونم و غذام همیشه آماده است ولی وقت واسه خودم ندارم از وقتی عروسی کردم لباس اتو کرده نپوشیدم جوری میشورم که اتو نکنم چون وقتشو ندارم حالا فکر کن نی نی بیاد چقد سخته

خود منم دو ماه گذشته از عروسیم ولی خیلی خستم واقعا انگار یک سال گذشت مخصوصا که آشپزی اصلا بلد نبودم . چقد ظرف کثیف میکردم چقد کند هستم

ساعت کاری من از 10 صبح هست تا 5 6 عصر . تا بیام 7 شده نیم ساعت چرت میزنم که انرژی بگیرم بعدش شام بعد ...

اگه شرایطشو داری کارگر بگیر هفته ای یک بار 

من یه خانمی 5 شنبه ها میاد جوری خونمو برق میندازه که واقعا تا یک هفته اصلا حس نمیکنی خونه کثیفه 

من واقعا بچه نمیخوم اما اگه یک درصد بخوام بیارم بدون شک میام بیرون از کارم این دو تا باهم جور در نمیان مخصوصا شما که ساعت کاریت انقدر زیاده

اگه شرایطشو داری کارگر بگیر هفته ای یک بار  من یه خانمی 5 شنبه ها میاد جوری خونمو برق میندازه ...

اوهوم فکر خوبیه . خیلی ممنون از همفکریت عزیزم