2777
2789

سلام 

من اردیبهشت امسال عروسی کردم و از اول عید قرص ال دی مصرف کردم برای جلوگیری . حالا هر کی میبینه میگه قرص نخور ضرر داره اول یکی بیار بعد . شکم اول دختریتو با قرصا نسوزون ....

از دیشب یه ترسی انداختن به جونم . من شاغلم حداقل تا 1 سال اول بچه نمیخوام . حالا سردرگم هستم . قرص نخورم چیکار کنم یعنی انقد قرص ضرر داره 

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم شخصا کسیو میشناسم که بعد از ده سال جلوگیری با قرص ، به محض قطع کردن ، باردار شد . در حالی که همه بهش میکفتن ، انقدر قرص خوردی که رحم ات ، خشک شده . ولی اینا تو اولین اقدام حامله شد . به حرف زیاد توجه نکن . ولی اگه خیلی میترسی با دکترت مشورت کن . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

اطلاعات مردم کافی نیست. شما یه سرچ کن تو اینترنت در مورد عملکرد این قرصها نوشته. شما اگر مشکل خاصی نداشته باشید حتی اگر 10 سال هم قرص بخوری به محض قطع کردن همون اقدام اول باردار میشی

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
من خودم شخصا کسیو میشناسم که بعد از ده سال جلوگیری با قرص ، به محض قطع کردن ، باردار شد . در حالی که ...

ستاره اتفاقا رئیس خودم بعد 5 سال عشق و حال مسافرت خارجه تصمیم گرفت و خیلی راحت بچه دار شد ولی روم نمیشه روششو بپرسم   به نظرت برم بپرسم؟    

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
منم ۴ سال قرص خوردم وقتی قطع کردم سر ۳ ماه باردارشدم.این حرفها پایه و اساس علمی نداره عزیزم کسانی که ...

مبارکه عزیزم . حالا چه قرصی میخوردی من که ال دی میخورم . ولی تصمیم گرفتم مارولون استفاده کنم 

سلام من فروردین 87 عروسی کردم 4 سال مارولون مصرف میکردم تازه وقتایی ک ی کم مشکوک بودم ب رابطمون اورژانسی هم میخوردم.وقتی قطع کردم سال پنجم باردار شدم.این حرفا تفکرات عوامه از ی ماما یا متخصص زنان یا ب قول دوستمون سرچ تو نت همجویا بشی بهت میگن ک برای باردار شدن هیچ مشکلی بوجود نمیاره.

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
مبارکه عزیزم . حالا چه قرصی میخوردی من که ال دی میخورم . ولی تصمیم گرفتم مارولون استفاده کنم 

البته این داستان مال ۵ سال پیشه الان پسرم۶ سالشه.من سیپروترون کمپوندیا همون دیان می خوردم.ال دی حالت تهوع میاورد برام

اگه ب ال دی حساسیت داری عوض کن وگرنه از نظر تاثیر گذاری باهام فرقی ندارن فقط مارولون عوارضش مثل سردرد و تهوع کمتره.ضمنا مگه هست تو بازار آخه من بعد زایمانم چندبار پرسیدم گفتن دیگه نمیاد؟!

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...