2777
2789
خب قشنگه؟😂😂

اره خوشگل بود

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تااینجا اومدین  دست خالی نرید... چشم منو نگا کنین

بدون شوخی بخوام بگم حالت چشمات قشنگه

اما خود مژه هات کوتاه هستن

با تقویت مژه هات میتونی یک حالت خیلی قشنگ درست کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بدون شوخی بخوام بگم حالت چشمات قشنگه اما خود مژه هات کوتاه هستن با تقویت مژه هات میتونی یک حالت خی ...

مررررسی

اتفاقا مژه کاشته بودم. خیییلی مژه هام بی جون شده راست میگی 

حالا یه دختره اینجا میگف روغن کرچک زده خیلی مژه هاش بلند و پرپشت شده بود

گفتم امتحانش کنم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مررررسی اتفاقا مژه کاشته بودم. خیییلی مژه هام بی جون شده راست میگی  حالا یه دختره اینجا میگف ...

اره خیلی خوبه

توی یک ریمل تموم شده که خوووووب شستی و هیچ سیاهی نمونده

روغن کرچک و روغن بادوم تلخ و یک کپسول ویتامین E بریز و شبها بزن. دو ماه دیگه بیا بهم بگو چقدر فرق کرده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره خیلی خوبه توی یک ریمل تموم شده که خوووووب شستی و هیچ سیاهی نمونده روغن کرچک و روغن بادوم تلخ و ...

واااای واقعا؟؟؟ مرررسی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚