2777
2789
عنوان

مامانم گفت یه کاهو برای سالاد بشور!

3645 بازدید | 82 پست

منم یه کاهو برداشتم. اول برگ های کهنه ترش رو دور ریختم و شروع کردم پرپر کردنش تا تو ظرف آب بشورمش. یهو دیدم مامانم سر رسید و گفت چرا این برگ های کهنه کاهو رو دور ریختی. چرا اینقدر اسراف می کنی. منم گفتم این برگ ها کهنه هستند و بعضی قسمت هاش خراب شدن. گفت: خب قسمت های خرابش رو جدا کن و بخش های سالمش رو بشور تا برای ته دیگ برنج استفاده کنم. 

با خودم فکر کردم که چقدر چیزای دیگه از مواد خوراکی و غیره خوراکی رو به همین راحتی دور می ریزیم بدون این که گمان کنیم که می شه ازش استفاده دیگه ای هم بشه. تا چند سال پیش نان🥖 اگر باقی می موند و بیات یا خشک می شد در غذاهایی مثل آبگوشت و آب دوغ خیار و... به عنوان تلیت خورده می شد. وقتی یه لباس👚 کهنه می شد(البته بعد از چند سال استفاده) به جای این که دور ریخته بشه به عنوان دستمال گردگیری استفاده می شد یا کفش ها👞 بارها تعمیر می شد اما الان تولید زباله های خشک تر ما به علت رعایت همین نکته های صرفه جویی چندین برابر شده. و هم پول بیشتری برای خرید وسایل و خوراکی باید بپردازیم و هم زباله ها تبدیل به یکی از معضلات مهم شهری تبدیل شده!

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته دیگ کاهو به خصوص تو شوید باقالی خیلی خوش مزه اس    

یه کمی باقالی مامانم داده نمیدونم با چی درست کنم .اقای همسر دوست داشته باشه؟  خخخخخخخخخخ

اونایی که به شهدا اعتقاد دارید : واسه حاجت منم دعا کنید و صلوات بدین.ممنون

من اسراف نمیکنم تو گرون ترین رستوران غذام بمونه خیلی راحت میارمش ولی در مورد لباس کهنه ک دستمال گردگیری میشد خیلی از روستا های ما نیازمند لباسن یادمه مامانم لباسی ک یکم کهنه میشدو میزاشت دستمال متنفر بودم از اینکار الان خودم تنییز میشورم اتو میکنم قشنگ میدم به اون روستا ها دستمالم میرم میخرم بنظرم خیلی از نحوه های صرفه جویی ما هم غلطه

من اسراف نمیکنم تو گرون ترین رستوران غذام بمونه خیلی راحت میارمش ولی در مورد لباس کهنه ک دستمال گردگ ...

منم میدم بیرون یک ماسسه هایی هست زنگ میزنی با وانت میان لباسارو میبرن خودشون خوب و بدو جدا میکنن تو ضیع میکنن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design