2777
2789
عنوان

خانومهای متاهل لطفا کمکم کنید

405 بازدید | 38 پست

من 39 سالمه ، یه دختر دارم امسال میره کلاس اول

من و شوهرم تو دوران عقد هروقت باهم حرف میزدیم تاکیدمون روی یک بچه بود حتی میزغذاخوریمونم سه نفره انتخاب کردیم

وقتی من حامله شدم که دوران حاملگیم با تنش های زیادی همراه بود (مسائل اختلاف بین فامیل همسرم که متاسفانه پای منم وسط کشیده شد) وقتی ما رفتیم سونو و گفتن بچتون دختره سوهر من شدیدا ناراحت شد، گذشت و من زایمان کردم

شوهرم پیش پدر و برادرش تولیدی کفش دارن یعنی از پدرشون پول کاری که انجام میدن میگیرن

بعد شوهر من زمان زایمان بمن گفتن جمعه برو بیمارستان تا من از کارم نمونم و روز بعدشم اول وقت اومد و منو مرخص کرد و زودی هم رفت سرکار

حالا سر عمل من از استرس زیاد بی حس نمیشدم و سه بار اون آمپول مزخرف رو تو بدنم فرو کردن و من از حال رفتم و چیا کشیدم بماند

حالا از دوران بعد از زایمان و دعواهایی که شد بگذریم دخترمن از همون روازی اول کولیک و رفلاکس شدید داشت

شوهرم از همون روازی اول تو گوش من میخوند بچه دوم بیاریم (البته منظورش پسره خب برای اینکه من حساس نشم اینجوری میگه) که من هردفعه مخالفت میکردم تو اون دوران من شدیدا افسردگی گرفتم بطوریکه بعضی وقتا میگفتم خودمو و بچه رو از بالکن پرت کنم پایین

تو اون دوران شوهرم مثل روال قبل میرفت سکا و ساعت 8-9 گاها 10 شب برمیگشت خونه، نه برای دکتر بردن و نه برای بیرون بردن هیچی حضور نداشت

دخترم بزرگ میشد و خب منم برگشتم سرکار روحیه ام بهتر شد تا اینکه باز دوباره شروع کرد بچه دار بشیم که من قبول نمیکردم و دعوای اساسی میشد...

اکثرا از کار من بعنوان اهرم فشار میکرد مثلا میگفتم من مسئولیت بچه برام سنگینه میگفت پس سرکار نرو،یا باهام لج میکرد و میگفت حق نداری بچه رو بذاری پیش مادرت یا مهد باید با خودت ببریش

اینم بگم خونمون طبقه 4 بدون آسانسوره و امکانات رفاهیش خیلی کمه تو این مدتی که بعد ازدواج ساکن این خونه شدم هیچ چیزی به این خونه اضافه نشده چون شوهرم میگه میخوام عوضش کنم،حتی ماشینمونم نمیذاره عوض کنیم

الان سه هفتست باز رو این موضوع کلید کرده که باید همین امسال بچه دار بشیم سنمون گذشته

ما سه سال پیش که دعوامون شد و خواهرم اومد پادرمیونی گفت حداقل یه گام مثبتی بردار اینم دلش گرم بشه این خونه برای دوتا بچه کوچیکه

حالا سوای همه این بحثا شغل شوهر من کفه درآمدش آنچنان بالا نیست در حد 20-25 تومن همه هزینه منم گردن خودمه یعنی بگم ماهیانه ای چیزی بهم میده نه،میگه خودت کار میکنی دیگه،اولش که اصلا دوست ندارم بچه دوم بیارم دومش بچه دوم بیاد خونه باید بشینم خونه و همین حقوقم ندارم و روی این دعواها ،بحث خرجی و ماهیانه هم اضافه میشه.همه اینارو پیش بینی میکنم،وقتی اینارو بهش میگیم میگه من تامینت میکنم ولی من تجربه ای که دارم میدونم انجام نمیده

دیشب خونه بابام کلی باهاش حرف زدیم توجیه میشه ولی باز حرف خودش رو میزنه،آخرش بهش گفتم بابا فکر کن من نازام بچه ام نمیشه چیکار کنم آخه،

واقعا مستاصلم

خب بهش بگو اول خونه و ماشینو عوض کن یه قدم بردار تا منم بچه بیارم 

ببین اگه شرایط دیگه بود هیچوقت اینو نمیگفتم زندگی گرو کشی نیس، منتهی تو شرایط الان شما که میگی زیر حرفش میزنه فقط این روش جوابه 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم وقتی شوهرت تو دوران بارداری و زایمان مسولیت پذیر نیس و همع سختی ها رو دوش توعه قبول نکن اگع اینجوری بچع میخاد برع از پرورشگاه بیارع 🤷🏻‍♀️

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

بچه بیاری برای دخترت بهتره نزار تنها بمونه ولی با همسرت کامل باید صحبت کنی که ماهانه چقدر بهت پول میده تمام نیازهای رو لیست کن بو اینا رو باید بخری، خونه هم بو باید عوض بشه، حداقل یه خونه آسانسور دار یکم بزرگتر باشه و بگو که احتمال داره باز دختر باشه ببین نظرش چیه 

والا با این چیزایی ک خوندم یک راه حل اگ منجر ب دعواهای شدید و جدایی نشه بی خبر ای یو دی بزار و با دکترت ک صمیمی باشی تقریبا بهش بسپار ک اگ یوقت با شوهرم اومدم بگی ک سنت رفته بالا و بچه دار نمیشی ولی بازم اول ببین شوهر و زندگیت چطوریه من ک از نزدیک ندیدم راه حلی ک گفتم با توجه ب شناخت شوهر و خانوادش آیا اثر داره و اثر بدی ب جا نمیذاره مثلا زندگیت تلخ نشه 

خب اگ پسر میخواد و دومی هم دختربشه چی؟  رابطش با دخترت خوبه؟؟

رابطش با دخترم خوبه، ولی مثلا بعد انتخاب که مدرسه ها با دو ساعت تاخیر شروع شد بهش گفتم تو بمون من برم سرکارم من کارت میزنم کار شما برا خودتونه گفت نه من نمیتونم رفت سرکارش من موندم و بچه رو بردم مدرسه

خب بهش بگو اول خونه و ماشینو عوض کن یه قدم بردار تا منم بچه بیارم  ببین اگه شرایط دیگه بود هیچ ...

سه سال پیش شرط کردیم تا الان نتونسته الان میگه ما دیگه فرصت بچه دار شدن نداریم ولی میتونیم سه سال دیگه خونرو عوض کنیم

بنظرم وقتی شوهرت تو دوران بارداری و زایمان مسولیت پذیر نیس و همع سختی ها رو دوش توعه قبول نکن اگع ای ...

دقیقا همینه بهشم میگم توجیهش اینه که زن مسئول بچه داریه همیشه زنا هستن بچه رو میبرن مدرسه ، دکتر...........

بچه بیاری برای دخترت بهتره نزار تنها بمونه ولی با همسرت کامل باید صحبت کنی که ماهانه چقدر بهت پول می ...

میگه میدم ولی بعدا که فشار مالیش زیاد بشه نمیده 

یکسال شیر خشک دخترم رو خودم خریدم،مثلا میبرم دخترمو دکتر براش مولتی مینویسه که یه کم گرونه

بعدا دخترم مریض میشه میگه اون دکتر نبر دارو زیاد مینویسه

سه سال پیش شرط کردیم تا الان نتونسته الان میگه ما دیگه فرصت بچه دار شدن نداریم ولی میتونیم سه سال دی ...

نمیدونم

قبول نکن 

بازم خودت بسنج شرایطتو 

ببین وقنی الان برات کاری نمیکنه چه از لحاظ خرج چه از نظر تامین خونه و ... ۳سال دیگه میکنه؟

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

والا با این چیزایی ک خوندم یک راه حل اگ منجر ب دعواهای شدید و جدایی نشه بی خبر ای یو دی بزار و با دک ...

میترسم دکتر بدون اجازه آ یو دی نمیذاره که

حالا جالبه من کیست دارم و یه فیبروم ریز هم جدیدا داخل رحمم هست

دیگه عذر میخوام ماه قبل غافلگیرانه پیشگیری نکرد یعنی میخواد به هر نحری هست من باردار بشم