2777
2789
عنوان

مشورت طبقه پنجم بخریم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 24 پست
والا من چندساله طبقه اخرم خیلی ام خوبه.. تهران طبقات اخر قیمتش بیشتره چون مطلوب تره از لحاظ رفت و ام ...

کلا همه جا طبقات بالا گرونتره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابستونا فشار اب کمه اسانسور خراب بشه سخته  ایزوگام به مشکل بخوره سخته از همسایه ها پول گرفتن

بله ولی اسن ساختمان حداقل تا ده سال دیگه خرابی نداره .تا ده سال دیگه هم میفروشن و ی بهتر و نو دوباره میخرن .اب هم که اگه پمپ قوی باشه اب هست .

بله ولی اسن ساختمان حداقل تا ده سال دیگه خرابی نداره .تا ده سال دیگه هم میفروشن و ی بهتر و نو دوباره ...

اره خودمم میگم نوساز هست به همین زودی که خرج نداره،،بعد پشت بوم هم ایزوگام کرده روی ایزوگام‌سرامیک‌زده

الهی همه حال دلشون خوب باشه
اره خودمم میگم نوساز هست به همین زودی که خرج نداره،،بعد پشت بوم هم ایزوگام کرده روی ایزوگام‌سرامیک‌ز ...

اره عزیزم خرج نداره که خیالت راحت ماچندساله شوهرم توکار بسازو بفروش اومده هر دوسال ی بار خونه را عوض میکنیم و تو خونه نو میشینیم ی هزارتومنی خرج نداره .خواستی بخری دل دل نکن که هم گرون نشه و هم بین چندتا ساختمان گیربیوفتی و انتخابت اشتباه بشه .