یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روغن کنتون ما میگیم ، یا همون کرچک بگیر اصل باشه تو روستاها دارن اکثرا ، موهات رو چرب کن اگه سر درد شدی زودی بشور بعد یکساعت اگه نه نصف روز یک روز بزار باشه ، هم رشد موهات خیلیییییی میشه هم موهات خیلیییی پر پشت میشه هم خوشرنگ و کلفت میشه خیلی خاصیت داره خیلی
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
سلام .من رژیم گرفتم ۱۰ کیلو کم کردم .ریزش گرفتم سه ماه قطع نمیشه کچل دارم میشم مکمل و بیوتین ۱۰۰۰۰ خوردم .یونی زینک . هرچی فکر کنین ولی قطع نمیشه ریزش شما راه حلی پیدا کردین ؟؟؟