2777
2789
عنوان

خانومهای متاهل لطفا کمکم کنید

413 بازدید | 21 پست

من 39 سالمه ، یه دختر دارم امسال میره کلاس اول

من و شوهرم تو دوران عقد هروقت باهم حرف میزدیم تاکیدمون روی یک بچه بود حتی میزغذاخوریمونم سه نفره انتخاب کردیم

وقتی من حامله شدم که دوران حاملگیم با تنش های زیادی همراه بود (مسائل اختلاف بین فامیل همسرم که متاسفانه پای منم وسط کشیده شد) وقتی ما رفتیم سونو و گفتن بچتون دختره سوهر من شدیدا ناراحت شد، گذشت و من زایمان کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بگم خب؟

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

شوهرم پیش پدر و برادرش تولیدی کفش دارن یعنی از پدرشون پول کاری که انجام میدن میگیرن

بعد شوهر من زمان زایمان بمن گفتن جمعه برو بیمارستان تا من از کارم نمونم و روز بعدشم اول وقت اومد و منو مرخص کرد و زودی هم رفت سرکار

حالا اشکال نداره بچه دوم همون اول نمیاد سر میز نهارخوری بشینه عوضش میکنید بعدا 😅

😂😂

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

چرا همرو نمیگید اولش؟ دوست دارید مردمو معطل کنید و منتظر نگه دارید 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

کاش شوهرت میدونست تعیین کننده جنسیت بچه مرده

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª