2777
2789

صبحتون بخیر مامانا توروخدا هر کسی راهکاری بلده بگه شنبه زایمانمه و بچم الان داره آب گلوشو بزور میخوره و بینی یا گلوشم خُر خُر می‌کنه چیکار کنم چی بهش بدم که سریع خوب شه؟!؟ میترسم این یکی بچمو هم مریض کنه نوزادا که دیگه سیستم ایمنیشون صفره وقتی ب دنیا میان نمیتونمم زایمانمم عقب بندازم  بخدا دارم دق میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر انتی بیوتیک میده تا پیشروی نکنه

چندوقتشه؟

الان پلارژین بگیربهش بده با اسپری بینی هم بزن بخور سرد بذاراما اکثراانتی بیوتیک میخان تا زودتر خوب بشن از خونه هم نرو بیرون کسی هم نیاد یعنی قرنطینه باش سوپ و مایعات هم بده شربت کوریزان هم اگه درد و تب داشت بهش بده

دکتر انتی بیوتیک میده تا پیشروی نکنه چندوقتشه؟ الان پلارژین بگیربهش بده با اسپری بینی هم بزن بخور ...

دو سالشه 

ممنونم ازت بخدا دارم دیوونه میشم باباش مریض شد خیلی هم رعایت میکرد شانس من دقیقه نود اینم مریض شد

فردا ببر دکتر حتما دکتر باید دارو بده ما که نمیدونیم باید حتما معاینه بشه شرایط رو کامل به دکترش بگو اونا خودشون میدونن انشاالله که خوب میشه و صحیح و سلامت زایمان میکنید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
دو سالشه نه تازه الان از خواب که پاشد دیدم اینجوریه امروز نمیتونم ببرمش پیش دکترش مگر فردا 

خیلی خوب پس امروز 

الان برای صبحانه نشاسته براش حریره کن بهش بده بخوره 

تا امشب دو تا لیوان آب سیب بهش بده بخوره 

بعد از صبحانه یو لیمو شیرین بهش بده 

تو یه قمقمه یا لیوان که دوست داره آب گرم بریز مدام بهش بگو مدام آب بخوره 

برای ناهار سوپ مرغ و برنج محلی و هویج و جعفری درست کن بهش بده با آویشن و فلفل سیاه بخوره 

کاهو هم اگر داری بهش بده بخوره 

فکر میکنم بچتون گلوش گرمی کرده اگر بعد از لیمو شیرین دیدید آروم تر شد گرمیه  تا امشب دو تا لیمو شیرین بهش بده این کارهایی که گفتم بکنی زود خوب میشه 

دو سالشه  ممنونم ازت بخدا دارم دیوونه میشم باباش مریض شد خیلی هم رعایت میکرد شانس من دقیقه نود ...

استرس به خودت واردنکن ..سوپ درست کن سیروپیازخام باکمی زردچوبه وفلفل ومرغوسیب زمینی وهویج باجعفری بزاربپزه آبشوبده بخوره...اگرمی تونی سرم شتشوبگیرباسرنگ بینی ودهانش شتشوبده..شیروماست وسردی نده..

بعداززایمانت خواستی کوچولتوشیربدی محمدمن یادکن 🙏🌹

دو سالشه  ممنونم ازت بخدا دارم دیوونه میشم باباش مریض شد خیلی هم رعایت میکرد شانس من دقیقه نود ...

خوب بگم چیکار کن اینجا هی میکن دارو نگید واینا 

یک شربت کواموکسی کلاو۱۲۵بگیر هر ۱۲ساعت۳سی سی بده شربت پلارژین بگیرهر۸ساعت۳سی سی بده پلارژین خیلی خوبه 

اسپری بینی بگیره ان هم هر۶ساعت یک پاف بزن تو هربینی خوب میشه تا شنبه اگه ندی شنبه اوج بیماریش میشه اگه تب کرد هم استامینوفن اگه همین الان مواموکسی بدی تب نمیکنه 

خیلی خوب پس امروز  الان برای صبحانه نشاسته براش حریره کن بهش بده بخوره  تا امشب دو تا لی ...

ممنونم عزیزم...

باباش چند روز پیش سرما خورده بود مدامم ماسک داشت و کلا اتاقشو جدا کرده بود ولی نمی‌دونم چطوری بچمم سرما خورد فقط نگرانم که این یکی ازش نگیره خونه ی کسی هم پیشمون نیست که بگم برا زایمان برم اونجا