2777
2789
عنوان

مامانا بیاین 😬❤️

76 بازدید | 10 پست

من پسرم ۲۳ خرداد یکسالش میشه 

شبا ساعت ۱۲ یا یک می‌خوابه تا ساعت ۱۲ ظهر

تو طول شب که خوابه یا یک ساعتی یا دوساعتی یکبار بیدار میشه گریه می‌کنه شیر میخوره یکم باز می‌خوابه خیلی شبا تند تند بیدار میشه 

شیر مادر میخوره شیر خودم یعنی 

بعد الان بنظرتوووووون اشتباهه ؟ صبحونه باید بهش بدم یا نه 

اگه چیزی که خوبه میدونید بهش بدم بگید 

وقتی بیدار میشه یا تخم بلدرچین یا بیسکویت مادر اینا میدم بهش بعد کته مرغ یا گوشت بعضی وقتا هم سوپ 

سرلاک بهش نمی‌دم 

کلا بهم بگید در باره بعد یکسال. بچه 

هنوز راه نمیره ولی دست به دیوار و مبل اینا میگیره میره

خدایا من صبر ندارماااا😍 صحیح سالم بغل بگیرمش ان شاءالله 😘🌹 

مههم ترین کار اینه که شما الان باید شیر شبشو قطع کنی هم برای اینکه یکسالش شده و دیگه نیازی نداره و صرفا به عنوان عادت داره میخوره هم برای خواب راحت و سلامتی دندوناش 

من هردوتا بچمو ۸ ماهگی شیر شبشونو قطع کردم اخر شب شام میدم نیم ساعت بعد یه شیشه شیر میخوره و میخوابه تا حدودای ۷ صبح که دوباره بعصی وقتا شیر بهش میدم بعصی وقتا هم بیدار شد صبحونه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی من دوماهشه از چهارماهگی میخام کم کم غذای کمکی رو شروع کنم ولی هیچی نمیدونم و بلد نیستم

میشه به منم بگید 

چ موقع هایی بهش غذا بدم؟ چی بدم؟ اگه فذا دادم بعدش شیر چقدر بدم؟

بچم شیر خشکیه

لایک نکن دوست عزیز !                                             

مههم ترین کار اینه که شما الان باید شیر شبشو قطع کنی هم برای اینکه یکسالش شده و دیگه نیازی نداره و ص ...

چجورییییی 

لطفاً بهم بگو کمکم کن

حس میکنم خیلی سخته 

فک کن یک ساعتی یکبار پا میشه من چطوری شیر شیش قطع کنم 

بچه ی من دوماهشه از چهارماهگی میخام کم کم غذای کمکی رو شروع کنم ولی هیچی نمیدونم و بلد نیستم میشه ب ...

خدا حفظش کنه عزیزم 

من به پسرم از ۵ ماهگی کم کم کم شروع کردم اول فرنی و کاسترد میدادم 

چجورییییی  لطفاً بهم بگو کمکم کن حس میکنم خیلی سخته  فک کن یک ساعتی یکبار پا میشه من چط ...

اره سخته ولی فقط برای سه شب 

باید کم کم قطع کنی 

ببین مثلا وقتی هر یک ساعت بلند میشه شیر میخواد این وسطا چند بار شیر نده بزار روپات بغلش کن راهش ببر تا خوابش ببره مثلا هر شب پنج بار شیر میدی بکنش سه بار بعد کم کم دوبار و اینجوری میتونی قطعش کنی 

ببین بچه ات چجوری میخوابه یه جوری بگذرون گریه کرد نگران نشو باور کن گرسنش نیست فقط عادته یکی دوشب بگذرونی شب سوم راحت تا صبح میخوابه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

اره سخته ولی فقط برای سه شب  باید کم کم قطع کنی  ببین مثلا وقتی هر یک ساعت بلند میشه شیر ...

جدی حالا باباش هم رفته سر کار پیشم نیست کاش چند شب امتحان کنم ببینم چی میشه 

مرسی ازتتتتتت😍 

یعنی یک سالشه ولی من انگار ده ساله نخوابیدم 

بچه ی من دوماهشه از چهارماهگی میخام کم کم غذای کمکی رو شروع کنم ولی هیچی نمیدونم و بلد نیستم میشه ب ...

عزیزم منم از ۴ ماهگی شروع کردم 

یه سرلاک هایی هست مخصوص ۴ ماهگی هست از همون ها بگیر بهش بده 

بچه من چون دوست نداشت همون جا یه شیشه های کوچیک بود گفت اینها هم پوره میوه است مخصوص ۴ ماهگی پوره سیب بود یه بار خریدم دیدم همون پوره سیب خودمونه دیگه خودم پوره سیب براش درست می کنم می ریزم توی سرلاک بهش میدم 

البته خیلی کم می خوره ولی همین که می خوره یواش یواش خوبه 

یه جا مطلب هم دیدم میگفت اگر برای بچه غذای کمکی رو با پوره میوه شروع کنی بهتره تا برنج