2777
2789

و تقریبا دیگه کف سرم معلومه. حالا تولد یکی از اقوام همسرم دعوتیم به شوهرم میگم من چیکار کنم موهامو آخه چطوری درستش کنم‌. بهم میگه گوجه ای ساده ببند. میگم این یه ذره که دیگه گوجه نمیشه😔 میگه اشکالی نداره گوجه سبز میشه بجاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر خوبی داری ، بهت حق میدم منم درگیر ریزش مو بودم و هستم و واقعا حس بدیه همش غصه میخوردم تا اینکه یه روز  یه حرف قشنگی از یکی خاله هام شنیدم راجع به یکی دیگه دختر خاله هام گفت موهاش خیلی کمه اما همونو پوش میده بهش میرسه رنگ میکنه میخوام بگم الان همین مو کمت و درست کن هرجوری قشنگ تر میش  برو مهمونی و دوسشون داشته باش قولت میذم موهاتم بهتر میش ب مرور

قربونت عزیزم شما هم سلامت باشی🌹

منم دپاکین میخورم ، فکرشم نکن زینک اینا بخور خیلی کم میشه ریزشش، اسپری رزماری هم خیلی کمک کننده س، فراموشش کن و اصلا حساس نشو🌹حال خوبت مهم تره عزیز جان