2777
2789
عنوان

اسپند برای چشم زخم🧿

558 بازدید | 6 پست

امروز رفته بودم کلینیک دکتره دوست صمیمیه پیشش بودم داشتیم باهم حرف میزدیم میخواستم شارژ بوتاکس زیر بغل کنم بعد دوتا خانوم اومدن یکیش از در که اومد تو سلام کرد زل زد بهم گفت میخوام فیلرمو مثل این تزریق کنی من این شکلی میخوام بشم 

دکتره گفت این لب فقط تزریق کرده و بیسش خوبه این شکلی که صد درصد در نمیاد فرق دارین باهم 

نگام کرد گفت خب شما نمیتونی بیس منو تغییر بدی؟ من خیلی خوشم اومده صورتشو اینجوری میخوام میدونم بنده خدا  تعریف کرده و چیز خوبیه ولی من یکم ناخودآگاه حس بد گرفتم جدیدا خیلییییی از چشم‌ زخم میترسم بی دلیل درحالی که قبلا اعتقاد نداشتم عصر رفتم اسپند دود کردم برا خودم😐 اسپند برای چشم زخم خوبه؟

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.