2777
2789

پسر داییم ما آشنا هارو ندیده رفته میخواد به دخترت غریبه رو ندید و نشناخته رو بگیره فقط چند ماهه باهاش حرف میزنه 

چرا مگه من چم بود 

خودش گفت من ازدواج غریبه  رو نمیکنم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگام شما واسه فامیلاتون تصمیم هم میگیرین؟که با کی ازدواج کنه با کی نه

اخه غرورمو  زیر پا گذاشتم گفتم بهش گفت من یکی دیگه. و دوس دارم و حست یه طرفس گلم گوشع چشم عشقمو به دنیا نمیدم😭😭😭😭

من نمیدونم چطور میتونید با فامیل ازدواج کنید من اصن نمیتونم حسی داشته باشم ب فامیل

اخه غرورمو زیر پا گذاشتم گفتم بهش گفت من یکی دیگه. و دوس دارم و حست یه طرفس گلم گوشع چشم عشقمو به دنیا نمیدم😭😭😭😭

حق داشته نگیرت چرا باید ی دختر لوس و فضول و لنگ شوهرو بگیره؟

دوسش داشتم  اخه غرورمو زیر پا گذاشتم گفتم بهش گفت من یکی دیگه. و دوس دارم و حست یه طرفس گلم گوشع چشم عشقمو به دنیا نمیدم😭😭😭😭

اخه غرورمو  زیر پا گذاشتم گفتم بهش گفت من یکی دیگه. و دوس دارم و حست یه طرفس گلم گوشع چشم عشقمو ...

غرورتو زیر پا نزاشتی

حرف پرتو گفتی و تمام

الکی خودتو ناراحت نکن

خدا یکی بهترشو واست کنار گذاشته حتما 💕

.
اخه غرورمو زیر پا گذاشتم گفتم بهش گفت من یکی دیگه. و دوس دارم و حست یه طرفس گلم گوشع چشم عشقمو به د ...

ولش کن بابا فعلا جو گرفتتش اخه گوشه چشمو کی می گ اد

بگو اوکی ارزوی تندرستی بای به ی ورت بابااا

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
ولش کن بابا فعلا جو گرفتتش اخه گوشه چشمو کی می گ اد بگو اوکی ارزوی تندرستی بای به ی ورت بابااا

حالا نامز بشن میخواد بیارتش جلو چشمم دختره ام خوشگله بگه این بهم درخواست  داده قبول نکردم  دیکه همش چسی بیان جلوم