2777
2789
عنوان

سوال در مورد دندونی که درد نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
دندانپزشکم دندونی که اینقد تخریبش زیاده که عصبش مرده معلومه که دیگه عصبی نداره که درد نکنه. ولی بخا ...

عزیزم میشه جواب بدید واقعا نگرانم . من به خاطر وسواس از محیط درمانی هی نرفتم تا این سد . با تمام رسیدگی به دندونام به خاطر شیر دهی اینجوری شد . تا الان نه دندونی کشیدم نه عصب کشی . دو تا پر دارم اونم از ۱۱سالگیم 

دندانپزشکم دندونی که اینقد تخریبش زیاده که عصبش مرده معلومه که دیگه عصبی نداره که درد نکنه. ولی بخا ...

میشه سوال منو جواب بدید . امروز دندون عقلم رو جراحی کردم اخریدن دندان عقل باقی مانده بود به شدت درد دارم و ورم . دکتر گفت ریشه اش کف سینوس بود . برش داد و کلی بخیه .. میترسم به سینوسام و استخوان فکم اسیب رسیده باشه . اخه اونوری هم همینجور بود ولی راحت کشیده شد بدون جراحی و درد و ورم . بعد جراحی هم عکس گرفت گفت همه چی خوبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگر عصبش رو تشخیص بدن مرده دیگه عصب کشی نمیخواد؟ آخه دکتر گفت اگر خیلی درد بگیره عصبش مرده ولی ...

اینهمه توضیح دادم بهتون که دوباره اینو نپرسید

بخونید دوباره توضیحاتمو همه چی رو گفتم

خانم آقای دکتر
میشه سوال منو جواب بدید . امروز دندون عقلم رو جراحی کردم اخریدن دندان عقل باقی مانده بود به شدت درد ...

بنظرتون اگه خدای نکرده مشکلی پیش اومده بود اونوجراح بیشتر باید نگران میشد یا شما؟

و اگر چیزی بود نباید بهتون میگفت؟

پس اگه گفته خوبه یعنی خوبه

تورم و درد بعد همچین جراحی ای طبیعیه تا یک هفته. روند باید کاهشی باشه. داروهایی ک تجویز شده رو حتما مصرف کنید و دقت کنید که فین نکنید سرفه نکنید سیگار نکشید و کلا هوای زیاد با فشار جابجا نکنید تا یه مدت 

روند دردتون اگه کاهشی نبود بعد ۳ ۴ روز حتما ب دندانپزشکتون مراجعه کنید

خانم آقای دکتر
الان مامانم و بابام کرج انجام دادن عصب کشی و پر بدون روکش ۲۴۰۰خدا شاهده سه ماه پیش انجام دادن ولی ای ...

دکتر متخصص با عمومی

کلینیک بیمه ای با آزاد

مواد مصرفی

محله 

مطب شخصی یا کلینیک

روکش یا ترمیم

نوع روکش

و شرایط دندون با دندون دیگه

اینا همه با هم فرق دارن و رو قیمت موثرن

خانم آقای دکتر