2777
2789
عنوان

سوال در مورد دندونی که درد نمیکنه

165 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. دندونم پوسیدگی داره ولی درد نمیکنه امروز رفتم دکتر معاینه کرد ولی عکس نگرفت ولی قطعی گفت عصب کشی میخواد . منم تا الان عصب کشی نکردم . حالا سوالم اینه کسی تا حالا بوده که دندون پوسیدش درد نکنه ولی عصب کشی بخواد؟ هزینش رو هم خیلی زیاد گفت عصب کشی وپر کردن رو گفت ۸و روکش۷خیلی زیاده یه دندون ۱۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم منم چندروز پیش انجام دادم.درد نداشتم.عصب کشی و روکش شد ۱۶تومن.فقط پوسیده بود دندونم 

یا خدا . من چون بیمه تکمیلی دارم از قیمتا بی خبرم . امروز جراحی دندون عقل سینوسی داشتم 

آره ممکنه. من داشتم.ولی میتونی از یک دندانپزشک دیگه هم مشورت کنی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

از قیمتا خبر ندارم .

ولی چه گرونه 

اگه خیلی پوسیده شده ، ببر بیمارستان تامین اجتماعی اگه داری ، اونجا برات ترمیم میکنن ،دیگع عصب کشی نمیکنه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

دندانپزشکم

دندونی که اینقد تخریبش زیاده که عصبش مرده معلومه که دیگه عصبی نداره که درد نکنه. ولی بخاطر اینکه یه بافت مرده در بدن مونده و روشم پوسیدگیه میشه منبع عفونت و تحلیل استخوان در درون و بخاطر از بین رفتن ساختار هرآینه هم ممکنه بشکنه که گاها این شکستگی غیر قابل جبران و دندان کشیدنی میشه

یه دندون ۱۵ میلیون بنظرت زیاده؟

اگه بدونی که با ازدست رفتن اون دندون و استخوان زیرش چه هزینه هایی بهت تحمیل میشه در ترمیم اون دندون یه روزم درنگ نمیکنی

خانم آقای دکتر
یا خدا . من چون بیمه تکمیلی دارم از قیمتا بی خبرم . امروز جراحی دندون عقل سینوسی داشتم 

من خدمات درمانی رو همیشه خصوصی میرم.هیچوقت با بیمه انجام نمیدم کارامو.قبلا چندبار رفتم واسه هفت پشتم بسه پدر دندون و فک ام رو دراوردن.

دندانپزشکم دندونی که اینقد تخریبش زیاده که عصبش مرده معلومه که دیگه عصبی نداره که درد نکنه. ولی بخا ...

عزیزم اگر عصبش رو تشخیص بدن مرده دیگه عصب کشی نمیخواد؟ آخه دکتر گفت اگر خیلی درد بگیره عصبش مرده ولی من اصلا درد نمیکنه؟ 

دندانپزشکم دندونی که اینقد تخریبش زیاده که عصبش مرده معلومه که دیگه عصبی نداره که درد نکنه. ولی بخا ...

الان مامانم و بابام کرج انجام دادن عصب کشی و پر بدون روکش ۲۴۰۰خدا شاهده سه ماه پیش انجام دادن ولی اینجا

من خدمات درمانی رو همیشه خصوصی میرم.هیچوقت با بیمه انجام نمیدم کارامو.قبلا چندبار رفتم واسه هفت پشتم ...

فکر کنم پدر فک منم در اومده امروز اینقدر ورم داره که حد نداره گلوک هم به شدت درد میکنه .