2777
2789

بیاااید

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

آره قشنگه ولی یکم خالیه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قشنگه ولی یکم خالیه. 

مبارکه 🧡

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
آره قشنگه ولی یکم خالیه. 

کوسن تدی میاد ب تختش ن؟ از اینا ک ابر و خرس و اینان 

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
مبارکه خیلی شیکه. توی برند بیبی اسنار دیدم این سبک و رنگ رو... بنظرم زیاد شلوغش نکنید

واقعا؟ مرسی😍

خود تخت رو میگید؟

ای جانم .مبارک باشه .عروسک نمیخواد ی اویز تخت میخواد .

مرسی عزیزم

فکر خوبیه

اینجوری زیاد شلوغ نمیشه 

بله تخت عزیزم. منظورم اینه خیلی باکوسن شلوغش نکنید مثلا دوتا اینور اونور بذارین گافیه فک کنم

آها باشه ممنون🪻

سلام مبارک باشه منم برای پسرم همین مدل تخت گرفتم ولی رنگ سفید_ طوسی ، بالای تختش هم عروسک های موزیکا ...

سلام ممنون عزیزم 

مبارک پسرت باشه

عکسشو نداری ببینم؟

کوسن تدی میاد ب تختش ن؟ از اینا ک ابر و خرس و اینان 

آره ولی تنوع هم خوبه. بخصوص بچه ها رنگ های روشن خیلی دوس دارن رو ذهنشون اثر خوب میگذاره.