2777
2789
عنوان

وزن جنین

119 بازدید | 12 پست

امروز رفتم سونو هفته 37 هستم 4 روز دیگه زایمان میکنم وزن بچم 2700 زده بنظرتون کم نیست؟ عذاب وجدان دارم بخاطر ویارم و حالم نتونستم غذا بخورم نی نی جانم وزنش بالا نرفته 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چهار روز دیگه سزارین میشم  دکتر واسم سونو نوشته فردا میرم  الان ۳۸ هفتمه . ولی شکمم ...

پس جفتمون بچه هامون 12 ام بدنیا میان 

من درد زایمان هم دارم که میگن پیش درد 

بچت چیه؟

پس جفتمون بچه هامون 12 ام بدنیا میان  من درد زایمان هم دارم که میگن پیش درد  بچت چیه؟

اره دوازدهم 

بچه م پسره 

نه هیچ دردی ندارم فقط زیاد سرپا باشم واژ ن م درد میگیره 

اخه من بچه اولم خیییلی شکمم بزرگ بود قشنگ دوبرابر این یکی بودم ۴ کیلو دنیا اومد .این یکی اصلا رشد نکرده حالا فردا میرم سونو ببینم چی میگه 

راستی دکترت چقدر پول زیر میزی میخواد؟

اره دوازدهم  بچه م پسره  نه هیچ دردی ندارم فقط زیاد سرپا باشم واژ ن م درد میگیره  ...

هیچ پولی نگرفت بابت زیرمیزی حتی بهم گفت جمعه شب 12 شب به بعد برو که پول یه شب رو ازت بیمارستان نگیره من 6 صبح میام عملت میکنم 

البته بماند که دکترم آشنا هست و خیلی حواسش بهم بود 

هیچ پولی نگرفت بابت زیرمیزی حتی بهم گفت جمعه شب 12 شب به بعد برو که پول یه شب رو ازت بیمارستان نگیره ...

منکه با اینکه سزارسن دوممه .

تمام مراقبتامم پیش خودش میرفتم گفته پنج تومن میگیرم تا بیام سر عملت 

بمن ک فقط گفت صبح زود صبحونه نخور برو 

حالا منکه بیمه تکمیلی دارم تمام هزینه بیمارستان رو میده ولی زورم میاد پنج تومن بدم موندم بدم یا نه 

بیمارستانشم خصوصیه و خیلی گرون 

چه جالب بچه ی منم پسره  سلامتی زایمان کنی عزیزم واسم دعا کن

انشالله عزیزم 

منم خیییلی استرس دارم اصلا سر اولی اینجورس نبود نمیدونم این استرس کوفتی چجوری از خودم دور کنم 

الهی دوتامون بسلامت بریم و یه نی نی سالم بگیریم بغلمون

منکه با اینکه سزارسن دوممه . تمام مراقبتامم پیش خودش میرفتم گفته پنج تومن میگیرم تا بیام سر عملت&nb ...

متاسفانه دکترا بی وجدان شدن الان 

منم بیمارستان خصوصی میرم و بیمه تکمیلی هستم نمیدونم هزینه اتاق خصوصی یه شب باشم و با عمل و اینا کلا چقدر در میاد 

یکی از فامیلامون 20 میلیون هزینه بیمارستان شد که 15 تومن رو تکمیلی داد و 5 تومن هم خودشون 

انشالله عزیزم  منم خیییلی استرس دارم اصلا سر اولی اینجورس نبود نمیدونم این استرس کوفتی چجوری ا ...

وای منم تجربه اولم هست استرس دارم و اینکه همش میگم خدایا وزن بچم کمه لااقل زردی نداشته باشه همه چی خیر و خوشی تموم بشه و سالم باشه