2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های نی نی سایت بگید

142 بازدید | 23 پست

من که چیزی به ذهنم نمی‌رسه سما اگه خوبی دیدید بگید مارو شرمنده کنید  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دیدی سلام برسون. فقط همه یک درد مشترک  دارن گرفتاری

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای مهربون..

چ خوب من سالهاست نی نی سایتم ولی هیچ دوست نی نی سایتی ندارم  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دیدت به ازدواج مثبت و مثبت تر میشه

🤣🤣🤣🤣🤣

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

واقعا؟🙄اشتباه نمیگی ؟

اتفاقا دیدت ب ازدواج هرروز منفیتر میشه بس ک از شوهر و خانواده شوهر مینالن آدم فک میکنه همه شوهرا خانوادهاشون همینن

البته ک نی نی سایت کلی ادمای مهربون و دلسوز و دلپاکم داره ک پا ب پات غصه میخورن

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

۱- کیک خونگی یاد گرفتم

۲-چکار کنم کتلت سیب زمینی بو ماهی نگیره 

۳- پیش همسر از مادرش بدگویی نکنم چون هرگز مهر مادر از دلش بیرون نمیره فقط من از چشمش میفتم 

۴_ خودم به دیگران یاد دادم انقد غلط املایی نداشته باشن چون به مرور چشمشون به غلط عادت میکنه‌

تنهام و هفته به هفته پیامی از کسی ندارم ،اینجا راحت بدون شناخته شدن پیام میدم و جواب میدن کمی تخلیه میشم ،و اینکه دوس دارم با تجربه هام به یک نفر کمک کنم خوشحال شم

شاید که خدا اینجوری خواسته
اتفاقا دیدت ب ازدواج هرروز منفیتر میشه بس ک از شوهر و خانواده شوهر مینالن آدم فک میکنه همه شوهرا خان ...

اهوم.‌شوخی بود

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

دشمنت شرمنده 

آدم چیزای جدید یاد میگیره 

می فهمه جامعه چقدر تنوع داره

عقاید چقدر بالا پایین دارن و مهم تر از همه بسیار شاکر میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم