2777
2789
عنوان

کی تموم میشه !!!

3334 بازدید | 63 پست

زندگی من سالهاست سخت میگذره مرتب با یه امید الکی منتظر درست شدنش هستم اما خبری نیست که نیست !

الان به بد بلایی دچارم چیزی که تحملش خیلی سخته شاید خیلی هاتون حتی درک نکنید !

متاسفانه بدی های همسرم در این سالیان باعث شده من از دنیای زنانگی و حس هایی که هر خانمی میتونه داشته باشه کلا دور بشم تقریبا من هیچ حس و میلی به این قضایا ندارم و حتی سعی دارم همیشه از هم صحبتی با همسرم فرار کنم ! 

الان ساعت هاست خودم زدم به خواب تو اتاق دخترم که نبینمش ! 

به طرز عجیبی همیشه در حال فرارم! 

و چقدر دردآوره که تمام مدت دنبال این باشی که نباشی ! 

دقیقا کجای این سالها بود که برای هميشه تموم شد دقیق یادم نیست!

شاید اون موقع هایی که جاشو جدا می‌کرد و به من می‌گفت صدای نق نق بچه رو نمیخوام بشنوم برید تو اتاق بچه درم کیپ کنید که اذیت نشم و من چقدر از اتاق ارغوان که از همه جاش عروسک آویزون بود بدم می اومد !

یه شبم نافرمانی کردم اومدم یه کم ازش دورتر جامو انداختم کنار بچه یادم نمیره وقتی مشغول لالایی گفتن بودم و ارغوان نق نق می‌کرد اومد پتوها و پرت کرد تو اتاق خواب گفت بهت گفتم برو تو سوراخ سگ تا صداتو نشنوم گمشو برو ! 

از اون شب تا الان دیگه از اتاق ارغوان بیرون نرفتم اواخر تابستون پارسال بود قشنگ یادمه از کولر دور بودیم گاهی گرمم میشد و اون اوایل اصلا تو اتاق خوابم نمی‌برد!

زندگیم چقدر با رویاهایی که می دیدم فاصله داشت ! 

حاضرم تمام پارکینگ و خیابونهای اطراف تمیز کنم اما کنارش نشینم !

متاسفانه من شبیه یه حبس ابدیم که نمیدونم چقدر دیگه باید تحمل کنم ... چند وقتی دارو مصرف میکردم بابت افسردگیم اما بابت آزمایشات استخدامی قطع کردم و حالا بدترین حس و حالهارو تجربه میکنم ....

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

دخترت چندسالشه؟

شوهرت هیچوقت ازت عذرخواهی نکرد؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترت چندسالشه؟ شوهرت هیچوقت ازت عذرخواهی نکرد؟

دختم چهار سال و نیمه است 

نه هرگز فقط چندباری گفت اگر آدم شدین می تونید تابستون تو راهرو بخوابید اگر اتاق گرمه

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
دختم چهار سال و نیمه است  نه هرگز فقط چندباری گفت اگر آدم شدین می تونید تابستون تو راهرو بخواب ...

ان شالله که ازمون استخدامی رو قبول بشی یاهر شغل خوبی که خودت دوست داری بعدش میتونی جدابشی دخترتم که ۹ سالش بشه شایدم کمتر اختیارانتخاب داره میتونه پیش خوذت باشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

تو خودتو فراموش کردی ...به خودت بیا 

توام آدمی 

کارایی که دوست داریو بکن ..چرا همیشه باید حالمون با شوهرای مسخرمون خوب بشه...تو بشو یه آدم دیگهههه

کاش یه تلنگری به خودت میزدی...

حرفات خیلی غم داره

منم سالیان طولانی روز خوش ندیدم طلاق پدرمادر اوارگی بیپولی  توهین تحقیر بیکاری حسرت ازدواج  خاستگارهای اشفالی بالارفتن سن  بیماری خیلی دوست دارم بیمرم خاک بریزم روم 

دختم چهار سال و نیمه است  نه هرگز فقط چندباری گفت اگر آدم شدین می تونید تابستون تو راهرو بخواب ...

نمیگم جداشو ولی سعی کن خودتو بالا بکشی درس بخون، برو سرکار بهش ثابت کن هیچی ازش کم نداری

رابطه اش با دخترتون چطوره؟ مگه از اول بچه نمیخواست؟

خوب نیست 

میخواست اما به شدت عصبی هست تحمل شیطنت بچه رو نداره

ان شالله که ازمون استخدامی رو قبول بشی یاهر شغل خوبی که خودت دوست داری بعدش میتونی جدابشی دخترتم که ...

امیدم به همون نه سالگی دخترم هست دعا کنید برام قبول بشم من به قولی بودن خیلی نیاز دارم