2777
2789

به شدت لجباز شده حرف حرف خودشه تایم میذارم برای تی وی وقتی تموم میشه خاموش میکنم تا یک ساعت جیغ و داد داره یکی میره از خونمون پشت سرش یک ساعت داد و هوار گاهی وسیله ها رو پرتاب میکنه با حرص یا از قصد کارایی میکنه منو روانی کنه منم این وسط باردارم با یه تهوع افتضاح دارم دق میکنم 

پسرم اومدی شدی همه دنیام

عزیزم اینا اقتضای سن دو تا سه سال هست

حالا حالاها همینه،کاملا طبیعیه

و اینکه واقعا توقع داری بچه ی دوساله تایم رو درک کنه و بگه اکی خاموش کن؟

حداقل ۷_۸ماه دیگه شاید به یه درک نسبی از زمان دادن برسه

عزیزم اینا اقتضای سن دو تا سه سال هست حالا حالاها همینه،کاملا طبیعیه  و اینکه واقعا توقع داری ...

خیلی سخته دلم نمیخاد باهاش لج کنم اشکشو در بیارم ولی اصلا باهام راه نمیاد هیچ راهی نیست بتونم آرومش کنم گاهی

پسرم اومدی شدی همه دنیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته دلم نمیخاد باهاش لج کنم اشکشو در بیارم ولی اصلا باهام راه نمیاد هیچ راهی نیست بتونم آرومش ...

شچاره ای نیست،اونا خلاف سن و غریزه کاری نمیکنن،این ماییم که اعصاب و حوصله نداریم

پسر منم ۲سال و ۱۱ ماهشه،پدرمو دراورده با اینکه در کل بچه ی بدی نیست

ولی واقعا گاهی دلم میخواد دل سیر بزنمش یا فریاد بکشم،ولی میبینم فایده ای نداره و فقط عذاب وجدان میمونه واسم

شچاره ای نیست،اونا خلاف سن و غریزه کاری نمیکنن،این ماییم که اعصاب و حوصله نداریم پسر منم ۲سال و ۱۱ ...

خدا برات نگهش داره والا منم همینم ولی تو‌فامیل بچه اون سنی داریم اصلا مثه پسر من نیست خیلی به راه و آروم تره میترسم پسرم مشکلی داشته باشه

پسرم اومدی شدی همه دنیام